Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.643
- 24.290
- 2.393
Adam yakup'a seninle uğraşamam çekmiş bu bruno anlamış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millet bukadar sinirliyken sen israrla sali gelecek der ve gelmezse haliyle sana dogru birseyler kabarir. Alinmayacaksin artikKıvırmıyorum hala yarın geleceği bilgisinde teyitliyim diyorum neyini anlamıyorsun da sidik mi yarıştırıyoruz dostum anlamadım sürekli bir muhalefet olma çabası.
Salı planlansa uçak arızalansa oo gelmedi mi diyeceksin. Adam geliyor işte bizim oyuncumuz bundan sonra neyi değiştiriyor?
Ulan bir de görebilseydim...
Böyle bakarak anca okuyabildim
![]()
nhaga da 8Bu arada yine sanki sadece 5 maç oynayacakmışız gibi düşünüyorsunuz.
Sara takımdaki tek 8 numara. Başka bi orta saha gelse de asla gitmemeli.
Yau bu takım 55-60 maç yapacak.
Hocam sus beBu arada yine sanki sadece 5 maç oynayacakmışız gibi düşünüyorsunuz.
Sara takımdaki tek 8 numara. Başka bi orta saha gelse de asla gitmemeli.
Yau bu takım 55-60 maç yapacak.
nhaga da 8
KudurHocam sus be
Malesef :/2 ay bekleyip Şimanski vol 2 ye 30m vermek....
G amerika yvşkğı tutuyor arada o kadar olurTorreira‘yi severiz ederiz ama su naz yapmalarindan gina geldi artik
Gidiyorsan git napalim
Gerçekten gitmek istiyorsa gitmek isteyeni ekstra maaş vb. ile tutmama taraftarıyım artık. Güle güle derim. Hiç oyuncu hazırlığın olmasa bile en kötü ihtimalle Hojbejrg var Marsilya satmak istiyor gider alırsın.
İsabetli öneriacil kemal tan canatan'ın cezası kaldırılmalı bugün bayram günüdür
tanıdıgın yok mu kaldırttıracil kemal tan canatan'ın cezası kaldırılmalı bugün bayram günüdür
reis sen gelip burada zaten futboldan çok millete sataşmayla vakit geçiren kişilere de laf yetiştirmeye de çalışırsan yani işin zor sadece senin özelinde değil burada sen çünkü direkt ne olacağının saatini bile bul bu sefer büyücü derler yani ondan da laf yersin , direkt burada amacı kavga,tartışma olup stres atmak isteyenler var her şeye takılmak zorunda değilsin yani sal boşverKıvırmıyorum hala yarın geleceği bilgisinde teyitliyim diyorum neyini anlamıyorsun da sidik mi yarıştırıyoruz dostum anlamadım sürekli bir muhalefet olma çabası.
Salı planlansa uçak arızalansa oo gelmedi mi diyeceksin. Adam geliyor işte bizim oyuncumuz bundan sonra neyi değiştiriyor?