- 1 Mayıs 2018
- 58.084
- 48.858
- 3.873
@Onat Can Sağıroğlu nerdesin onatim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reiseBu batrakovun taksitleri ödemezsek ruslar bizi nereye şikayet edecek? Fifa aforoz etti bunları.
Bunun daha kötüsü ne takımda 3 tane 6 numara var Torreira, Lemina ve Lesley gördüğümüz kadarıyla üçü de yarım yamalakBu arada yine sanki sadece 5 maç oynayacakmışız gibi düşünüyorsunuz.
Sara takımdaki tek 8 numara. Başka bi orta saha gelse de asla gitmemeli.
Yau bu takım 55-60 maç yapacak.
Kaç parayı ?Frankfurt'a 3 yılda ödemeyi kabul edersek hafta sonuna Can da gelir.
ya ne anlatıyorsun aga?birader tebrikler medyada yazılan çizilen bütün isimlere hakimsin üstüne 1 porsiyonda sen ekleyip çakıyorsun bize de bu işleri bırak kafayı yersin
3-5 gündür takip ediyorum bari sıkacaksan kendi kolpanı sık şanın yürüsün elalemin hikayesini niye satıyorsun
Gene cikti karsima. Su sutlar nerede... Ne gaza gelmistim sirf o yuzden (fener dep golunde cildirmistim hatta) .
Hic bir gelen oyuncu biraz uzunca izlemeden icime sinmeyecek.
30+5Kaç parayı ?
Bu batrakovun taksitleri ödemezsek ruslar bizi nereye şikayet edecek? Fifa aforoz etti bunları.
nedim sertel = ?Nhaga = Berkan Kutlu
STOPER
ORTASAHA
Adam çapraz kopardı, sakatUgarte'ye hazırlanalım.
Yok öyle dava.Bonservis getirecek öyle.Eger gideceğinin aslı astarı var ise.Kesin bedavaya gider.Biz almaya kalksak torreira gibi birine 20m istenirdi.
Rusya Futbol Federasyonu, FIFA'ya bağı bir federasyon. Organizasyonlardan men edilmesi ayrı bir durumBu batrakovun taksitleri ödemezsek ruslar bizi nereye şikayet edecek? Fifa aforoz etti bunları.