Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.368
- 41.193
- 3.413
Önce sen sözunde dur sonra bende dururumfb transferlerinin %90ını övmediysem ismini kesme kasa serdar yapacan mı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce sen sözunde dur sonra bende dururumfb transferlerinin %90ını övmediysem ismini kesme kasa serdar yapacan mı![]()
Yok öyle bedavaya gitmek gitmese de yedekte oturur sözleşmesi bitene kadarTorreira’yi kime 14’e satiyon agam
Beleşe güney Amerika’ya geri dönecegini bütün dünya biliyor
Bu yaz oradaydim. Guzel sehir.Roma’yı basmanın zamanı geldi. 1 yıl- yakındır gitmemiştim.
valla serdarcım adını vermek istemediğim bir uzvumun keyfi ne isterse onu yaparım girerim foruma çıkarım keyfim bilir valla yazarım,yazmam yine orada da tabiiki her zamanki gibi eksik yazmışsın yazdığımı da neyse.Mustafa yiğit'e de dediğim gibi hani senin genel olarak yaptığının ne olduğunu ,buradaki amacını bildiğim için engelledim zaten yine işte bir kez daha yazmış oldum daha engeli açıp bakıp prim vermem benimle ilgili bir şey yazarsan da yaz ok pek umurumda değil benden prim alamazsın.Eğer dediğim gibi fb transferlerinin 90ını geçtim %30unu filan bile övdüğümü düşünürsen özelden yazabilirsin iddiaya gireriz ben de senin istediğin şekilde yaparım ismimi hiç merak etme en maks ne yapılıyorsa onu da yaparım sen de benim istediğimi yaparsan , onun dışında forumdaki amacına yine başka kişileri deneyerek devam edebilirsin daha özelden yazmadığın sürece cevap da vermemÖnce sen sözunde dur sonra bende dururum![]()
Cumartesi planladık hocam kavurmada olacak konya'daAybars'ın Malafat Kesim Töreni hangi gün bilen var mı?
Aybars'ın Malafat Kesim Töreni hangi gün bilen var mı?
Hahahha ayy çen beni engelledinmi? Nasil yatacam ben ṣimdi yavvalla serdarcım adını vermek istemediğim bir uzvumun keyfi ne isterse onu yaparım girerim foruma çıkarım keyfim bilir valla yazarım,yazmam yine orada da tabiiki her zamanki gibi eksik yazmışsın yazdığımı da neyse.Mustafa yiğit'e de dediğim gibi hani senin genel olarak yaptığının ne olduğunu ,buradaki amacını bildiğim için engelledim zaten yine işte bir kez daha yazmış oldum daha engeli açıp bakıp prim vermem benimle ilgili bir şey yazarsan da yaz ok pek umurumda değil benden prim alamazsın.Eğer dediğim gibi fb transferlerinin 90ını geçtim %30unu filan bile övdüğümü düşünürsen özelden yazabilirsin iddiaya gireriz ben de senin istediğin şekilde yaparım ismimi hiç merak etme en maks ne yapılıyorsa onu da yaparım sen de benim istediğimi yaparsan , onun dışında forumdaki amacına yine başka kişileri deneyerek devam edebilirsin![]()
Anladığım kadarıyla Tosun Kızışma döneminde galiba renktaşBiz de bilgi verir belki diye takip ediyoruz tosunu
Adam sakin güçmillet birbirine giriyor
alper altun'un transfer haberleri girmesi ayrı yarıyor
adam baskılara dayanamayıp gitti forum gazisi olduAcı gelişme: Kahve konyak tarafinca engellenmisim gibi duruyor @Nedim V. Duran
Söylersek sürprizi bozulurSürpriz nedir cliffhanger attin gittin uçu açik bırakmayalim
Iyi bari