Transfer Nöbeti #10

sorun ne torreira ne lemina 2si de katkı verir uzun periyotta

asıl mal oğlu mallık lesley transferi oldu

Aynen yine ikisi tüm orta sahayı tüm sezon hem lig hem CL kotarsın diye bekleyeceğiz... Yani değişim olmazsa, ya da hoca Nhaga'yı oynatmaya karar verip o da hakkını kısa zamanda vermezse...

1785425603509.webp

Ahmet Denizciyi astınız, Melikşahı zehirlediniz, kahvekonyağı yedirmeyiz!!

Ne istiyorsun kardeş? Ciddi ciddi soruyorum.

Ben sana sürekli farklı isimler ortaya atıp olmadı mı diyorum? Başından beri aynı isimler üzerinde devam edildiğini söylüyorum.

Kaç gündür Batrakov bizde diyorum. Harbiden ne istiyorsunuz?

Görende her gün 50 isim sallıyoruz denk getiriyoruz sanıyor. Çok garip insanlarsınız vallahi billahi.

Dursun iyi yapıyor diyorum bazen.
Hocam IQ seviyesi yerlerde maalesef burda çok takılmayın cidden bir güruh var ve komik olduklarını sanıyorlar

İki transfer haberi okuyalım diye çayımızı kahvemizi alıp foruma girdik, Buşi ayısının 31 saatine denk geldik hay şansımıza.

Okan: yerli transferi önemli

dursun: demekki yerli transferi yapmayacaz

milan stoper arıosa bardakcıyı teklif edelim hemen
1 milyon euro bons bedeli belirleyip
düşük iht olsa da kabul ederlerse ali koçu da göt ederek kurtulmuş oluruz

442 oynamayacağın sürece -ki bu os ile oynanmaz- gidip forveti u23 üstü almanın manası yok.E şimdi aldın sörlothu o zaman mesela osi de ne maç kaçırdı ne cezalı oldu napacan ? 10m maaş+40 bonservis verdiğin adamı yedek mi bırakacan yani.Düzgün bir kurul olsa bizde bunları rezil ederler sırf şu saçma düşünce için bile.Ben artık valla cidden bunların bilerek yaptığına inanıyorum bu işleri , leao gelip 15 tane falan asist yapacak diye ödleri kopuyor osi 40+ atacak diye

Geri
Üst Alt