Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.498
- 7.633
- 1.948
Emrah Yildirim'in adresini ogrenseler yeterli. Karsi komsunun cocugu senmissin iste.konum veremem dostum banladıgım üyeler pesimde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrah Yildirim'in adresini ogrenseler yeterli. Karsi komsunun cocugu senmissin iste.konum veremem dostum banladıgım üyeler pesimde
AbvLeao için @Oğuzhan Sesko başını koyuyor, Ez Abde için @Naci Liboş başını koyuyor, Noa Lang için de @Aybars Ay başını koyacaktı kadınlaştığı için başını koyamadı.
sorun ne torreira ne lemina 2si de katkı verir uzun periyotta
asıl mal oğlu mallık lesley transferi oldu
Hocam IQ seviyesi yerlerde maalesef burda çok takılmayın cidden bir güruh var ve komik olduklarını sanıyorlarNe istiyorsun kardeş? Ciddi ciddi soruyorum.
Ben sana sürekli farklı isimler ortaya atıp olmadı mı diyorum? Başından beri aynı isimler üzerinde devam edildiğini söylüyorum.
Kaç gündür Batrakov bizde diyorum. Harbiden ne istiyorsunuz?
Görende her gün 50 isim sallıyoruz denk getiriyoruz sanıyor. Çok garip insanlarsınız vallahi billahi.
Dursun iyi yapıyor diyorum bazen.
Opsiyon devreye girmez belki usta.sorun ne torreira ne lemina 2si de katkı verir uzun periyotta
asıl mal oğlu mallık lesley transferi oldu
mikroskop sipariş ettik ahbab o gelsin kesimi yapacağızAybars'ın Malafat Kesim Töreni hangi gün bilen var mı?
Ooo bu dönemin kralı Yakup yaaaKavgaaaa