- 10 Haziran 2012
- 4.147
- 1.883
- 1.413
Jason Denayer yaşıyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam bende komünist olmak istiyorum nereye başvuruyoruz.dedem stalin kurban olduğum kalk kalk
Sana yazmadığım bir mesaja atlayıp seviyesizce cevap veriyorsun. 3 milyona yakın ölü yaralı var bana rus ukraynali kardeş ayağı çekiyor. Ayrıca batrakovun milliyetciligiyle ilgili bir şey de yazmadım ben.Yani birkac ornek ile genelleme mi yapiyoruz? Savas olan yerlerde sinirin karsisinda akrabasi olan insanlar var. Bu is oyle karikaturize edilecek bir olay degil. Illa ki milliyetci insanlar vardir ama Rus ve Ukrayna halki dusmandir demek gotten element uydurmaktan baska birsey degildir.
Benim zaten vurgulama yaptigim o da degildi. Anlayan anlamistir.
SpursPalacedeki sarr mi o ise osimhen hariç harkez gidebilir
Umarım doğrudur.
Oda kesin katkı sağlar o da olur
Internet delikanlisina bak sen. Sen niye ustune alindin? Sana direk mi yazdim? Genel bir cumle yazdim.Seni bir sallarım var ya götü başı görürsün. Sana yazmadığım bir mesaja atlayıp seviyesizce cevap veriyorsun. 3 milyona yakın ölü yaralı var bana rus ukraynali kardeş ayağı çekiyor. Ayrıca batrakovun milliyetciligiyle ilgili bir şey de yazmadım ben sakin ol şampiyon. Transfer forumunu bok etme
Sarr duyumu nereden düştü ki
adem büyük ne topçuydu be yollar daha önce kesişseydi keşke ileri bi yaşta da gelmesine rağmen falcaodan daha faydalı olmuştu
Yakup dedi şimdiSarr duyumu nereden düştü ki