Transfer Nöbeti #10

Yani birkac ornek ile genelleme mi yapiyoruz? Savas olan yerlerde sinirin karsisinda akrabasi olan insanlar var. Bu is oyle karikaturize edilecek bir olay degil. Illa ki milliyetci insanlar vardir ama Rus ve Ukrayna halki dusmandir demek gotten element uydurmaktan baska birsey degildir.

Benim zaten vurgulama yaptigim o da degildi. Anlayan anlamistir.
Sana yazmadığım bir mesaja atlayıp seviyesizce cevap veriyorsun. 3 milyona yakın ölü yaralı var bana rus ukraynali kardeş ayağı çekiyor. Ayrıca batrakovun milliyetciligiyle ilgili bir şey de yazmadım ben.

Rus futbolcu kötü çıkarsa İrfan Bey istifasını versin

City kovacic'i bırakır mı acaba yav yaşı var ama bize ilaç olur.

City kovacic'i bırakır mı acaba yav yaşı var ama bize ilaç olur.

Seni bir sallarım var ya götü başı görürsün. Sana yazmadığım bir mesaja atlayıp seviyesizce cevap veriyorsun. 3 milyona yakın ölü yaralı var bana rus ukraynali kardeş ayağı çekiyor. Ayrıca batrakovun milliyetciligiyle ilgili bir şey de yazmadım ben sakin ol şampiyon. Transfer forumunu bok etme
Internet delikanlisina bak sen. Sen niye ustune alindin? Sana direk mi yazdim? Genel bir cumle yazdim.

Screen Shot 2026-08-17 at 23.46.58.webp

Üstteki adamın adı Musa Yıldız değil mi ya, hatta bunlar abi kardeş diye biliyorum. Niye başkanımızın soyismini kullanmış. Levent Kolpgün tarzı bi durum mu oldu acaba?

adem büyük ne topçuydu be yollar daha önce kesişseydi keşke ileri bi yaşta da gelmesine rağmen falcaodan daha faydalı olmuştu

ben böyle şeylere inanırım ya, bizim takımın genlerinde gerçekten bir çok yerli oyuncunun parlaması var

o yüzden sanırım hep biraz ışık gösteren yerliyi takımda görmek isterim, ne zararı olur ki, kutucu'nun ne zararı oldu mesela, tutsaydı bugün mis gibi kanat forvet düşünmezdik, tutmadı canı sağolsun,

cuesta ve jelert'e gömülen toplam 19-20 milyon euroya en az 6-7 tane genç ve/veya orta yaşlarda hani yerli oyuncu çözmüştük, içlerinden 2 tanesi tutsa şuan çok rahattık.

Geri
Üst Alt