Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.792
- 18.263
- 2.228
Sarrı sarın toru paketleyin o çok sevdigi bocaya gönderin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ümit akdağı niye denemiyoruz hiç anlamadım.ben böyle şeylere inanırım ya, bizim takımın genlerinde gerçekten bir çok yerli oyuncunun parlaması var
o yüzden sanırım hep biraz ışık gösteren yerliyi takımda görmek isterim, ne zararı olur ki, kutucu'nun ne zararı oldu mesela, tutsaydı bugün mis gibi kanat forvet düşünmezdik, tutmadı canı sağolsun,
cuesta ve jelert'e gömülen toplam 19-20 milyon euroya en az 6-7 tane genç ve/veya orta yaşlarda hani yerli oyuncu çözmüştük, içlerinden 2 tanesi tutsa şuan çok rahattık.
Umarım doğrudur.
Taslak maslak bişeyler diyordu, Aziz'in yüzünden heraldeNiye banlanmış
Terörya outTor out
Os in olmalı
Torun yuzu cok eskidi bu sene kum torbası olacak.
Herifin tutan tek bir duyumu yok
Melikşah dan hızlı uzadıTaslak maslak bişeyler diyordu, Aziz'in yüzünden heralde![]()
Bu yakınlık bize zarar olarak donmesin. Osi arsenela gitmesin sonra...Yakup Çınar: "Martinelli transferi ile Gardi hâlâ uğraşıyor çünkü Arsenal Sportif Direktörü Andrea Berta, Gardi'nin çok yakın arkadaşı."
Marx olursak dinden çıkar mıyım ? Ateyiz diyolar çünkü ve içimlemek şart mı ? alkolü bıraktım.Marksin diyaletlik materyalizm kitabını okuyun istihare uykusuna yatıyorsun çekiçle kızgın orak dövdüğünü görürsen rüyanda oluyon
Umarım doğrudur.