Transfer Nöbeti #10

Sarr-hakan ossine sahip olabilsek keşke.Saranin da satilma işine sıcak bakmıyorum u19a gönderilip kontratı orda bitirtilmesi lazım artık

Geniş rotasyon için;

Adil Demirbağ veya Taha Altıkardeş
Arda Okan veya Mithat Pala
Can Keleş veya Yusuf Sarı
Umut Bozok veya Melih Bostan

Buradan 4 oyuncuyu alsak aslında en azından nicelik olarak işe yararlar.

Yakup Çınar: "Martinelli transferi ile Gardi hâlâ uğraşıyor çünkü Arsenal Sportif Direktörü Andrea Berta, Gardi'nin çok yakın arkadaşı."
Martinelli konusunda arsenali ikna ederdik de kendisini ikna edemeyiz. Onun için erden timur birebir markajı lazım, bu yönetim topçuyu ikna edemez

ligden yerli oyuncular gereksiz pahalı. 10-15 istiyor kulüpler. gurbo kovalanacak mecbur. ya da altyapı'dan 2 topçu çıkarabilsek rotasyon için çok iyi olur. jankat bile el rahatlattı gayet.

Yerli Dani Alves Mithat Pala için ne düşünüyorsun adminim? Ve 3. santrafor olarak Bertuğ Yıldırım için?
Mithat mı daha iyi Taha mı hiç anlamadım, Taha daha iyi gelmişti ama Singo, Sallai var birini satarsak alınabilir.

Bertuğ iyi de 10-15 istenmesi çok fazla. 1000 dk falan oynayacak en fazla.

Bu yedek santrafor için de geçerli, nokta santrafor yerine versatile bir adam almak lazım, Osi varken alacağı süre max 1500 dk sakatlık olmadığı durumda.

Di Marzio: “Bildiğimiz kadarıyla Gala, şu ana kadar Leao ile gerçekten ilgilenen tek takım oldu ve Milan’a 35 milyon avroluk bir teklif yaptı.

Ancak Milano’dan en az 50 milyon avro talep edildiği yanıtı geldi ve bu nedenle şu anda durum çıkmaza girmiş durumda.

Eğer Milan taleplerini düşürürse, Türk tarafı yeniden görüşmelere dönebilir ve belki daha düşük bir bedel karşılığında anlaşma sağlanabilir. Tabii tüm bunlar, Leao’nun teklifi kabul etmesine bağlı.” (Sky Italia)

Geri
Üst Alt