Transfer Nöbeti #10

X de bir kaç yerde apo milanoda falan diye bir kaç haber gördüm doğru mu yoksa oda kolpa mi

bugün günlerden Batrakov

cok bekledik cok

bjk orkuna 30 milyon verdi diye gülüyorduk , günün sonunda aynı kerizliği yaşayan ve komik duruma düşen biz olmayız umarım .

inş iyi çıkar

Su barisin top kullanabilmesi ve son sutu biraz daha iyi olsa varya zaten....

Corum macinda top cikmadi diye kornerin orda pozisyon devam etmisti mesela, orada iceri sallayip aslinda oldurmustu pozisyonu. Oralarda cok daha iyi kararlar lazim. Hoca boyle detaylarin uzerinde durmuyor gibi geliyor bana.

Belki yanılıyorumdur ama Yamal da olsan bazı eksikleri vs kapatamazsın. Yani kusursuz olamıyorsun öyle bir futbolcu yok.

Zaten ben bir futbolcunun eksikleri üstüne gitmesini değil güçlü kasının üstüne düşmesi gerektiğini düşünüyorum. Barış fark yarattığı şeyde daha da iyi olmaya çalışmalı bence

bjk orkuna 30 milyon verdi diye gülüyorduk , günün sonunda aynı kerizliği yaşayan ve komik duruma düşen biz olmayız umarım .

inş iyi çıkar
1 sene icerisinde transfer piyasasi daha da sapitti ama.

Osimheni 80e aldik yanlis hatirlamiyorsam, simdi asla alamazsin mesela.(Trink para koyan 75 e aliyordu hatta)

Belki yanılıyorumdur ama Yamal da olsan bazı eksikleri vs kapatamazsın. Yani kusursuz olamıyorsun öyle bir futbolcu yok.

Zaten ben bir futbolcunun eksikleri üstüne gitmesini değil güçlü kasının üstüne düşmesi gerektiğini düşünüyorum. Barış fark yarattığı şeyde daha da iyi olmaya çalışmalı bence
Sut calismasi lazim sut. Frankfurt macinda 2-0 olacak yerde topu havaya dikmesi hala hafizamda

Mora'dansa batrakov daha mantıklı oldu en azından

koşup koşup rakibe çarpan bi tane daha hücumcudansa orta saha karakterli birini aldık

Bu herife fener aklama görevi falan verildi herhalde

Sözde GSli olacak bir de

Nevzat ve Burhan Can müebbet cezası alsa Galatasaray'ın önü açılır.

:nooo: Ukrayna’nın Rusya’ya yönelik hava saldırısı ve uçuşların iptal olması sebebiyle Galatasaray'ın yeni transferi Aleksey Batrakov’un İstanbul’a geliş tarihi ertelenebilir.

Barış Osimhenle çıktığın her maçta rakibi fiziksel olarak dağıtırsın, geçen maç çok kötüydü Barış ama geçen sene kaç tane Anadolu maçını çözdü. Büyük maçlarda da Beşiktaş karşısında çok iyidi, TS maçında da iyidi.

Sane bizim beklentimizi kreatiflik özelinde karşılamadı, dikine iyi gidiyor ama ne playmaker ne de hazırlayıcı rolünde. Bunda takımın pozisyon alma problemleri de etken tabii.

O yüzden 8 ve 10 numara kesinlikle yaratıcı olmalı ve oyunu yönlendirmeli ama Sara ve Yaprakov bunu ne kadar yapabilecek göreceğiz.

Leao falan gelirse yedek forvet dahi top tutabilen, teknik bir adam olmalı.

Dar alanda iş yapan adam yok takımda, bizim sorunumuz fiziksel değil kreatiflik sorunu var.

Şunu göremeyen maç da izlemiyordur zaten, bize bağlantı oyuncuları lazım mevcut takıma ekleme.

Yunus’un özellikle Çorum maçında büyük fark yaratmasının sebebi o işi yapan tek adam olması.
kanatların biri ve 8-10dan en az biri mutlaka oyun kurma özelliği taşıyan adamlar olmalı

Geri
Üst Alt