Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su barisin top kullanabilmesi ve son sutu biraz daha iyi olsa varya zaten....
Corum macinda top cikmadi diye kornerin orda pozisyon devam etmisti mesela, orada iceri sallayip aslinda oldurmustu pozisyonu. Oralarda cok daha iyi kararlar lazim. Hoca boyle detaylarin uzerinde durmuyor gibi geliyor bana.
1 sene icerisinde transfer piyasasi daha da sapitti ama.bjk orkuna 30 milyon verdi diye gülüyorduk , günün sonunda aynı kerizliği yaşayan ve komik duruma düşen biz olmayız umarım .
inş iyi çıkar
Sut calismasi lazim sut. Frankfurt macinda 2-0 olacak yerde topu havaya dikmesi hala hafizamdaBelki yanılıyorumdur ama Yamal da olsan bazı eksikleri vs kapatamazsın. Yani kusursuz olamıyorsun öyle bir futbolcu yok.
Zaten ben bir futbolcunun eksikleri üstüne gitmesini değil güçlü kasının üstüne düşmesi gerektiğini düşünüyorum. Barış fark yarattığı şeyde daha da iyi olmaya çalışmalı bence
Bu herife fener aklama görevi falan verildi herhalde
Sözde GSli olacak bir de
Aklın yolu 1
link alalım lütfenAbdullah Kavukçu'nun uçağı kalkmış, Ankara'ya iniyor![]()
Ukrayna’nın Rusya’ya yönelik hava saldırısı ve uçuşların iptal olması sebebiyle Galatasaray'ın yeni transferi Aleksey Batrakov’un İstanbul’a geliş tarihi ertelenebilir.kanatların biri ve 8-10dan en az biri mutlaka oyun kurma özelliği taşıyan adamlar olmalıŞunu göremeyen maç da izlemiyordur zaten, bize bağlantı oyuncuları lazım mevcut takıma ekleme.
Yunus’un özellikle Çorum maçında büyük fark yaratmasının sebebi o işi yapan tek adam olması.