Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 43.309
- 37.699
- 3.798
Belocian olabilir o oyıuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Psg alsaydı fikrimiz böyle olurdu :psg alsaydı adamlar buluyor alıyor diyeceksiniz
vallahi siz eğitilmezsiniz
O degilse Bitshiabu olabilir. Leipzigin yeni hocasi arkada dörtlü ile oynuyor ve 6 tane stoperleri var. En iyi 2 stoperleri Bitshiabu gibi sol ayakBelocian olabilir o oyıuncu.
25 veriyoruz da bu kadar dert etmeyin. Sonuçta takımın kaptanı veda etmek istemesi de bence normal çok genç ve takımın kaptanı olmuş o yüzden vedasını etsin gelsin işte. Bu arada istesen bu akşamda getirebilirdi bizimkiler maçtan sonra özel uçak ayarlar direk Rostov'dan getirebilirdik yine.25m veriyoruz sokayım vedasına. Sanki savaşa gidiyor
Biz AT yi çat diye gönderdik zamanında25 veriyoruz da bu kadar dert etmeyin. Sonuçta takımın kaptanı veda etmek istemesi de bence normal çok genç ve takımın kaptanı olmuş o yüzden vedasını etsin gelsin işte. Bu arada istesen bu akşamda getirebilirdi bizimkiler maçtan sonra özel uçak ayarlar direk Rostov'dan getirebilirdik yine.
O daha pahalıdır diye düşündüm. Daha ucuzuna yöneldim o yüzden.O degilse Bitshiabu olabilir. Leipzigin yeni hocasi arkada dörtlü ile oynuyor ve 6 tane stoperleri var. En iyi 2 stoperleri Bitshiabu gibi sol ayak
Ona eli mahkum. YOK cunku.İlk maçına içerde çıkması daha iyi bence.
Tabii hoca oynatırsa![]()
Bu herif yaO degilse Bitshiabu olabilir. Leipzigin yeni hocasi arkada dörtlü ile oynuyor ve 6 tane stoperleri var. En iyi 2 stoperleri Bitshiabu gibi sol ayak
Senin kadar emin olamıyorum valla... Okan bu sağı solu belli olmaz.Ona eli mahkum. YOK cunku.
Sezon boyu yonetimin kendisini yeme planina hiz vermis olur.Senin kadar emin olamıyorum valla... Okan bu sağı solu belli olmaz.
Lepzig stoperi diyorlarBelocian olabilir o oyıuncu.
Yalnız bizim işler hep böyle. Fbjk olsa bugün çocuğu tesise sokmuştu bile. Her konuda tavizkâr yönetimlerimiz var25 veriyoruz da bu kadar dert etmeyin. Sonuçta takımın kaptanı veda etmek istemesi de bence normal çok genç ve takımın kaptanı olmuş o yüzden vedasını etsin gelsin işte. Bu arada istesen bu akşamda getirebilirdi bizimkiler maçtan sonra özel uçak ayarlar direk Rostov'dan getirebilirdik yine.
Bitsuhabı doğru yazdım mı emin değilimLepzig stoperi diyorlar