Transfer Nöbeti #10

Cl fiksturmuz icin inanilmaz heyecanliyim her seye ragmen. Haftaya Persembe yapilacak degil mi Playoff arkasindan hemen?

Edit: su heyecani fenerlilere layik goruyorsunuz ya bazilariniz, harbi hic anlamiyorum ☹️(neden oldugunu biliyorm ama AVL de o dusunceniz icin fazlasiyla yeterli)
CL gruplarda onlarla karsılasma ıhtımalımız var mı ?

Biz AT yi çat diye gönderdik zamanında
Orada çünkü bizim ilk resmi maça 2 hafta falan vardı yani takımın maçı yoktu yakın tarihte. Bir de bu oyuncu isteğine de bağlı o zamanlar Arda- taraftar bağı biraz iyi değildi ama yakın tarihte resmi maçı olsa bence o da veda eder öyle giderdi. Bana anlaşılabilir gibi geliyor hocam. Ha dediğim gibi biz veda isteği olsa bile en kötü bu akşam getirebilirdik bence planı ona göre yapsaydık. Rostov'da hava limanı var oradan vedasını edince özel uçakla da getirebilirdin mesela.

Okan bu konuda hep oyuncu tarafından bakıyor olaya. İzin mi alsana izin tatil mi hadi git. Sonra takımın 60. Dakikada dili dışarda
Sadece okan hoca ile ilgili mevzu değil. Sürekli ona zam buna zam, kaan'a yeni sözleşme. hep taviz veren, oyuncu isteklerine dayalı amatör bir yönetim tarzımız var

Yalnız bizim işler hep böyle. Fbjk olsa bugün çocuğu tesise sokmuştu bile. Her konuda tavizkâr yönetimlerimiz var
Biz de bu konuda işler hep daha yavaş, sözleşme hazırlama ve açıklamalar bile daha yavaş oluyor. Oyuncu geliyor İstanbul'a açıklama 2 gün sonra falan olduğunu gördük.

U23 stoper gelirse Nhaga gidecek demek cünkü daha forvet de gelecek

Zaten rezil halde olan orta saha rotasyonumuz daha da kötülesecek

Her türlü Singo veya Sallai‘den cikmamiz lazim ki 1 yabanci hakkimiz daha olussun

Demek ki doğrusu bizim yaptığımız. Hep biz şampiyon oluyoruz🤭
Dursun da senin gibi düşündüğü için transfer yapmıyor zannımca. Biz kötü yönetilmemize rağmen şampiyon oluyoruz ve bence bunun 3 temel sebebi var. 2022 yazında atılan doğru temel, okan hoca ve taraftar farkı

Bu arada forvete de alacagimiz adam da onemli ya

Seneye osimhene banko teklif gelecektir. Kane i degistirmek isteyebilir bayern. Barca arsenal.vs hepsi ister. City patlarsa haaland ariza cikarirsa gibi seyler de olabilir kral gibi olsa da orda.

Geri
Üst Alt