Transfer Nöbeti #10

Ilkayi bile 11 baslatamiyor. Ki zaten yunusun oynadigi kadar oynayamazdi.

Bazi isimler icin tatil koyu kemerburgaz. Ne yonetim ne hoca o kadr ugrasmiyor. Disiplin bence eksik takim genelinde.

Icardi sureci boyle olmazdi adam akilli yonetilse.
Rengim bu nutellacı hani bir alet aldıracaktı kemerburgaza. Şu ortasında duruyorsun sağdan soldan top geliyor kontrol ediyorsun. Galiba Samsun’da vardı. Ne oldu o iş?

Disiplin olsa o kulüpte Kaan hazırlık kampına kalmaz, İcardi ile mayıs ayında vedalaşılırdı. Ama hoca için de yönetim için de göbek, tembellik önemli değil. Oyuncu alın dendiğinde Kaan ilkay vs var diyorlar. Zaten belli bir 11 var. Forma adaleti de önemli değil.
Hocayi elstridigim 2 3 konudan biri maalesef. Acikcasi ben bulundugu pozisyonun, calistigi takim ve ortamin degerini ilk geldigi kadar bilmiyor diye endise tasimiyorum degil bazen.

Su yonetimle calisan adam (maasi super bile olsa) bir yerde sistem olsun, duzen olsun ister. Yonetime israr eder sunla bunla ilgilenin vs diye. Bence bunlar eksik.

Rengim bu nutellacı hani bir alet aldıracaktı kemerburgaza. Şu ortasında duruyorsun sağdan soldan top geliyor kontrol ediyorsun. Galiba Samsun’da vardı. Ne oldu o iş?
Futbolcuyu hizaya getirip ondan verim alma gorevi olanlarin yanitlamasi gereken seyler. Sirf hoca degil, sportifte oturan ceket tayfanin (yonetim demiyorum ozellikle sportif diyorum, ikisinde de oturanlar var) bir halta yaramadigini dusunuyorum

15 bonservis 3.5 milyon euro maaşa geliyorsa BF buyursun

Fernandes yeni sözlesme imzalamazsa, United opsiyonu ceker ve sözlesmesi 2028e kadar olur. Opsiyon tek tarafliymis United icin

Geri
Üst Alt