Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.894
- 15.027
- 1.548
bu yönetimin alacağı max fernandes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salagin yaptigi sözleşmeye baksana.Fernandes yeni sözlesme imzalamazsa, United opsiyonu ceker ve sözlesmesi 2028e kadar olur. Opsiyon tek tarafliymis United icin
Patpatov, patlakov, matrakov eleman gelmeden itibar eksilere indiMatrakovdan vazgeçmek icin hala şansimiz varxd.
Profesyonellik yok ve inşallah artniyet (idari yönetim için diyorum) yoktur. Eğer sağda solda eski kulüp çalışanı bir menajer ile ilgili yazılan çizilenler doğru ise, ihanet içinde herkes. 18 Ağustos ve resim olarak tek bir transfer var ve muhtemelen o da yedeğin yediği olamayacak ve boş yere kontenjan kaplayacaktır. Çorum maçı bize bunu gösterdi. Riva Florya derken, bizi idare edenler bu akbabalar.. Hayırlısı olsun. Böyle genel kurula böyle yönetim…Hocayi elstridigim 2 3 konudan biri maalesef. Acikcasi ben bulundugu pozisyonun, calistigi takim ve ortamin degerini ilk geldigi kadar bilmiyor diye endise tasimiyorum degil bazen.
Su yonetimle calisan adam (maasi super bile olsa) bir yerde sistem olsun, duzen olsun ister. Yonetime israr eder sunla bunla ilgilenin vs diye. Bence bunlar eksik.
Avrupa avrupa duy sesimizi, işte bu Fernandesin ayak sesleri, Cimbomla kimse başa çıkamaz, Mençıstırlılar kollayın kendinizi...
Ben de yazacaktım aynı şeyi elemanlar transfer piyasasını yönetiyor. Fabrizio menajerlere ortak zaten. Geçenlerde Bayern CEO’su galiba menajerlere ödenen paraların eskiye göre on kat arttığını söylemiştiŞu İtalyan medyasının yarısı kadar medyada gücümüz olsa her futbolcuyu ederinin 1-2 fazlasına satar, 1-2 altına alırdık. Tamamen kulüplere, futbolculara çalışıyorlar, inanılmaz bir ilişkileri var
Hedef 2027 mesaji ile yonetim transfer gelis tarihlerini vermisti zaten. Yani ayin 20 ve 27 sinde transfler gelecek. Bir tanesi persembe gelecek 1 tanesi de haftaya persembe gelecek.![]()