- 5 Şubat 2013
- 15.518
- 2.687
- 1.828
Ada bundan iyidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes yeni haaland olabilir diye sağa sola pazarladı çocuğu. Ha fizik var. Benim gördüğüm atanammış hojlundBu Harder'in ne gibi ozelligi var?
Gol atabiliyor mu?
Osimheni keser ise almayalimharder'ı şöyle söyliyim Adriano'dan beri gördüğüm en etkileyici forvet
bi skill videosunu izlim

elmander profilinde bir oyuncu deniyorBu Harder'in ne gibi ozelligi var?
Gol atabiliyor mu?
bu ligde cornelius bile iş yaptı adam gittikten sonra hiç bişey yapamadı bizim lig enteresan güçlü forvetler bi şekidle iş yapıyorSorloth da Turkiye'ye gelmeden once gol atamayan forvet deniliyordu, herif kendini Trabzon'da buldu sonrasi malum iste hala LaLiga'da oynuyor.
Harder'i tanimiyorum ama yasi genc, iki kere ciddi bonservis odenmis genc yasina ragmen. Opsiyonlu kiralik formul masada varsa denemek lazim.
Abde bence de çok iyi olurdu da orada Barca mevzusu var. Yarısı Barca'da ve geri satın alma hakları var. O transfer süreci biraz baş ağrıtıcı olur, bizimkiler o işin altından çıkamaz. Keşke Abde olsa.Gardi yürütüyor bu transferi galiba ve milana teklif gelmediğinin farkında keşke 30 milyon teklif etseydi başta. Bizimkiler 45 sıkmıştı şimdiye kadar. Ben hâlâ alınmaması taraftarıyım. Şayet yüzde 1 ihtimal abde varsa onu kovalarım. Betis 50 ye tav 40 45 civarı Abde olsa tadından yenmez. Maaşı da 5 6 civarı çözülür hatta daha az
Sportingden almislardi. Bi halta yaramadi. Portekizde de almanyada da total 10 golü felan vardi galibaBu Harder'in ne gibi ozelligi var?
Gol atabiliyor mu?
Şut tekniği gayet iyi bence, sanırım şutların hızını yavaş buluyorsun ama kalecilerin uzanamayağı yerlere gereken hızda gönderiyor. Çok sert vurup kalecinin üzerine yada yakınına vurmaktansa böyle vursun.Evet reis attığı gollerde bilerek köşelere vuruyor ama ben şut tekniğinin zayıf gördüm.Çok sert vuramıyor gibi..İnşallah yanılırım.Ondan sonra buraya gelip şutlarında sıkıntı olursa sara gibi gelip burada kimse yok antreman yok okan falan demesin.Saradada aynısını düşünüyordum.Üç,beş tane uzaktan gol atınca şutun iyi olmuyor.