Transfer Nöbeti #10

sporting ve leipzig gibi takimlarin 20 ser milyon bonservis verdigi oyuncuyu hic dusunmeden alirim aga

Sorloth da Turkiye'ye gelmeden once gol atamayan forvet deniliyordu, herif kendini Trabzon'da buldu sonrasi malum iste hala LaLiga'da oynuyor.

Harder'i tanimiyorum ama yasi genc, iki kere ciddi bonservis odenmis genc yasina ragmen. Opsiyonlu kiralik formul masada varsa denemek lazim.

Sorloth da Turkiye'ye gelmeden once gol atamayan forvet deniliyordu, herif kendini Trabzon'da buldu sonrasi malum iste hala LaLiga'da oynuyor.

Harder'i tanimiyorum ama yasi genc, iki kere ciddi bonservis odenmis genc yasina ragmen. Opsiyonlu kiralik formul masada varsa denemek lazim.
bu ligde cornelius bile iş yaptı adam gittikten sonra hiç bişey yapamadı bizim lig enteresan güçlü forvetler bi şekidle iş yapıyor

Gardi yürütüyor bu transferi galiba ve milana teklif gelmediğinin farkında keşke 30 milyon teklif etseydi başta. Bizimkiler 45 sıkmıştı şimdiye kadar. Ben hâlâ alınmaması taraftarıyım. Şayet yüzde 1 ihtimal abde varsa onu kovalarım. Betis 50 ye tav 40 45 civarı Abde olsa tadından yenmez. Maaşı da 5 6 civarı çözülür hatta daha az
Abde bence de çok iyi olurdu da orada Barca mevzusu var. Yarısı Barca'da ve geri satın alma hakları var. O transfer süreci biraz baş ağrıtıcı olur, bizimkiler o işin altından çıkamaz. Keşke Abde olsa.

elmander agabeyim de pek gol atmadi kariyerinde. zaten bitiriciligi zayifti. ama bir forvet icin mukemmel top teknigi ve pasi vardi. sigir preste uzman idi.

Yedek forvet abi alt üstü yav harder fizikli birine benziyor bizim ligde böyle kasap adamlar iş yapıyor

Evet reis attığı gollerde bilerek köşelere vuruyor ama ben şut tekniğinin zayıf gördüm.Çok sert vuramıyor gibi..İnşallah yanılırım.Ondan sonra buraya gelip şutlarında sıkıntı olursa sara gibi gelip burada kimse yok antreman yok okan falan demesin.Saradada aynısını düşünüyordum.Üç,beş tane uzaktan gol atınca şutun iyi olmuyor.
Şut tekniği gayet iyi bence, sanırım şutların hızını yavaş buluyorsun ama kalecilerin uzanamayağı yerlere gereken hızda gönderiyor. Çok sert vurup kalecinin üzerine yada yakınına vurmaktansa böyle vursun.

Geri
Üst Alt