Transfer Nöbeti #10

Sancho Dortmund döneminde baya iyi playmaker'di. Herifin Assist sayilarina bak bir istersen.
Sancho kendini bulsa bize ilaç olacak adam tam aradığımız herif o kumara girilmeli 1 ay önce dedim brandt ve sancho alınmalı diye brandt kaçtı sancho kaçmamalı

Arkadaşlar emin olun ki yönetim Galatasaray'a yakışacak, en iyi isimler için çalışıyor. Sadece başaramıyor.

Benim Nasa'ya girmeye çalışmam gibi. Boyumuzu aşan hedefler.
561619692.jpg

Elin oğlu şampiyonluk yüzü görmemiş, Şampiyonlar Ligi'nin kapısından geçememiş haliyle Greenwood'u, Trossard'ı, Vlahovic'i, Salah'ı başarıyor da, sen neyi başaramıyon diye sorarlar öyle yönetime.

Şu takımın her hangi bir mevkisine cidden kalitesindrn şüphe duyulmayacak bir adam alın en azından şurası geçen seneden iyi oldu diyebilelim sonra ne alıyorsanız alın vallahi apo yerine sağlam stopere bile fitim artık

Sancho kendini bulsa bize ilaç olacak adam tam aradığımız herif o kumara girilmeli 1 ay önce dedim brandt ve sancho alınmalı diye brandt kaçtı sancho kaçmamalı
Sancho muhtemelen mental sıkıntılı... boşken talibi olmamasının başka bir açıklaması yok... böyle çok adam türkiye te geldi denendi ama tutmadı...

Lang mı oyun kurucu abi yapmayın gözünüzü seveyim ne oyunu kurdu bizde barışın biraz daha topa iyi vuranı o kadar sağına çekip kaleye vuruyor tek olayı o barışta oda birebirlerde bekini geçemiyor
evet oyun kurucu kanat, az top kaybı pas oynar merkeze oynar, bekini oynatır,

Aç Liverpool'u yendiğimiz maçın ilk 45 dakikasını izle. Müthiş oyun kurdu sol kanatta Lang, Jabobsa müthiş toplar attı. Barış oyun kuramadığı için sane kurmaya çalışıyor sağda oyunu ama beceremiyor, first touch'ı zayıf ve takımın anladığı dilden konuşamıyor

evet oyun kurucu kanat, az top kaybı pas oynar merkeze oynar, bekini oynatır,

Aç Liverpool'u yendiğimiz maçın ilk 45 dakikasını izle. Müthiş oyun kurdu sol kanatta Lang, Jabobsa müthiş toplar attı. Barış oyun kuramadığı için sane kurmaya çalışıyor sağda oyunu ama beceremiyor, first touch'ı zayıf ve takımın anladığı dilden konuşamıyor
İyi abi gelsin barışın yedeğinde bekler tüm sezon görürüz o zaman kulübede izleriz bol bol

koskoca transfer dönemin 1 tane iyi oyuncu alınmaz mı ya
rastgele alsan bir tane iyi çıkar

Geri
Üst Alt