Transfer Nöbeti #10

Görüş farklılığı kardeşim ben gol sayısına baksam icardi kalsın derdim... şimdi leao ya da hayır demem martşnelliye de hayır demem... zaten altta yazmışım lang beni heyecanlandırmaz diye... ama katkı verir... osi nin sara nın vs lang la oynaması ile başka birisi ile oynaması arasında bile rahatlık farkı vardır muhakkak... ama kim gelirse artık ona destek vereceğiz yapacak birşey yok... suç lang da falan da değil... herkesin de belirttiği gibi temmuz başında alıp getireceğin oyuncuyu bu zamanda getirirsen seni yerler...
lang da sokamadı reis osiyi pozisyona genelde yani yaptığı al-ver yapmaktı bize bireysellik çok lazım yani bu şekilde takım upgrade olmaz.Batrakov soru işaretiyken bence kanatta böyle bir kumar oynamanın hiçbir manası olmaz , suçlu lang bence de kesinlikle değil ama napalım artık

Iş tag ile halledilen bir sey ise dünden başlayalim zaten #KvarayiAlDursun diye yav :asd: tamamen oyuncuya saygisizlik başka bir sey değil.
Bir de tag yapacaksan git yönetime veya direk Dursun Özbek'e yap ne diye şampiyonluktan pay sahibi adama yaparsın. Parmağı kopana kadar ve son şampiyonluk maçında gayet faydalıydı Lang.

bak bunu da @Hasan Bekir ile konuşmuştuk

yalan haber o kadar fazla ki bizim burada sonra o yalana herkes inanıyor

mesela can uzun 60 milyon olayı da öyle

bizim gazeteciler uydurdu sonra herkes buna inandı ve sonunda da alman gazeteleri de frankfurt lehine bu haberi yaptı

bizimle adı geçen her oyuncuyu bilerek beya bilmeyerek yüksek fiyattan haber yapıyorlar çünkü araştırma yapmak istemiyorlar
Menejerlerin kucağında oturup haber yaparsan o fiyatları yazarsın... Bir de bizi niyeyse Suudi takımları gibi görüyor birisinden oyuncu isteyince... o yüzden ilk başta yüksek fiyat çekiyor olmaları da ihtimal dahilinde...

Galatasaray Eğer Lang'ı istiyorsa, uygun maliyet ile kiralık istiyordur. Bu da bir oyuncuya ciddi bir bütçe ayrılmış demek oluyor bence. Ben hala sonra raddeye kadar B. Fernandes'in kovalandığını düşünüyorum.

1787055908140.webp

2 asistin birini antalya macinda yapti diye kahraman ilan edildi.. Hayirlisi bakalim pek umudum olmasa da hic yoktan iyidir diyorum
Ustad ben de "hic yoktan iyidir" noktasına geldiğimiz için çok üzgünüm. Hakettiğimiz bu değildi yani..

Juventus macı & o mac nedeniyle bir şekilde yüceltildi evet

Nkunku geliyorsa Batrakov iptal edilsin

Ulan ne yaptigimiz belli degil

Lang iyi hoş da 20+ vereceğiz hiç yoktan gerek var mı bilemedim

Işe bak, 1 tane kontenjan var, yolladigimiz langa harciyoruz.. rezalet yani nediyim

Su adamlara razı olduğu için hocaya da yazıklar olsun.

Nkunkuya okeyim şuradan bir nkunku Leao paketi yapın bari bitsin yemin ederim

Bunlar belli inanılmaz panik haldeler bu kadar oyuncu ismi çıkıyorsa paso menajerler vardır onlarda yakın olduğu muhabirlere aktarıyorlardır.

Geri
Üst Alt