Transfer Nöbeti #10

U23 stoper gelirse Nhaga gidecek demek cünkü daha forvet de gelecek

Zaten rezil halde olan orta saha rotasyonumuz daha da kötülesecek

Her türlü Singo veya Sallai‘den cikmamiz lazim ki 1 yabanci hakkimiz daha olussun

Dua et bunlar Davinson'u satıp u23 solak stoper alıp "stoper rotasyonu budur" demesin...

Toplasan 2 dk Yönetim istifa diye bağırıldı güçleri lang'a yetiyor. dursun transfer yapmayınca son 2 gün ağlarsınız boşta kim var onu alalım diye hala dursunu tanımamışsınız.

Galatasaray Eğer Lang'ı istiyorsa, uygun maliyet ile kiralık istiyordur. Bu da bir oyuncuya ciddi bir bütçe ayrılmış demek oluyor bence. Ben hala sonra raddeye kadar B. Fernandes'in kovalandığını düşünüyorum.
Kontenjan dolu oluyo reis singoyu mu dehledin bu tahlilde

Dursun iistifa tagı açılmalıda ama tabiki şu satten sonra kimseye faydası yok.

Dursun orta saha al tagı açılmalı.aksi taktirde gelen kim olursa olsun fayda etmeyecek.

Galatasaray, Noa Lang'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. (Di Marzio)

Galatasaray, Christopher Nkunku transferi için Milan ile görüşmelere başladı. (Sacha Tavolieri)

40 yaşında adamlar 15 yaşında Ergen gibi hareketler sergiliyor hey Allahım yarabbim 😂

Istikrarsiz adamlari almayin saneyi sevsemde oda öyle 1 tane daha kaldirmaz takim.
Sane bize gelmden önce son 5 yılı 3000 dakika, 23 gol katkısı ortalamalarıyla oynamış. City son sezonu hariç yine aynı şekilde çok iyiydi üst üste. Ben hala aynı noktadayım Sane'yi biz doğru kullanamıyoruz. Mental olarak sahada aksiyonlara küsüp maçtan kopan birisi. İstikrarsız demek çok haksızlık olur

Geri
Üst Alt