Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.686
- 22.025
- 2.663
Batrakovu beğenme tmm. ama Ümit Akdağ diye Allah yalvarmasıda yapma be kardeşim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birisi rus liginden geliyor diğeri 5 büyük ligden. Bu cocuk kötü çıkarsa şaşırtmayacakEnciso’nun iyi çıkacağının ve Batrakov’un kötü çıkacağının garantisi nerede? Yok.
O yüzden varsayımlarla ilgilenmeyi bırak ve elindekine odaklan.
Lan o yüzden yapmamıştım almanlar öyle yazıyo diye öyle yazdım vallahiGüzel typo

Bunun da doğruluğu net değil. Lesley de premier lig den geldi... iyi mi çıkacak şimdi?Birisi rus liginden geliyor diğeri 5 büyük ligden. Bu cocuk kötü çıkarsa şaşırtmayacak
Anında edit yer özelden yolla bari aktif üyelereBeyler az kaldı merak etmeyin ve kendinizi tutun
Hepinizin yerine ben ban yiyeceğim çok az kaldı hazırda tutuyorum pc’deysem wordde duruyor telefondaysam notlar kısmına yazdım bile mesajı hazır her şey
Eksiksiz bir mesaj olacak öyle böyle değil
Sato, her sezon olduğu gibi yine Apo'yu kötülediğine göre sezonu full oynayıp Davinson'un açıklarını da kapatıp yine defansif anlamda en iyi oyuncumuz olacak demektir.
Tamam, en haklı sen çıkarsın. Ali Night demişti deriz. Gururunu okşarız.Birisi rus liginden geliyor diğeri 5 büyük ligden. Bu cocuk kötü çıkarsa şaşırtmayacak
Mevzu akıllı olmak değil risk.Tamam, en haklı sen çıkarsın. Ali Night demişti deriz. Gururunu okşarız.