Transfer Nöbeti #10

Sen de bu yönetimin bu dediklerini yapabileceğine ihtimal veriyorsun yani. Torreira ve leminayı mumla arayacağız, bu dediğimi unutmayın
Kimi alabiliyor bunlar

1 yıl sonunda alabildikleri orta saha Lesley ve Nhaga işte
Yav ligde bile performans veremeyen maç seçen her maç doymuş adamları da istemiyorum. Takımda bir kan değişimi lazım Haziran’da olacaktı bu işler normalde Davinson’u da Sara’yı postalamak lazımdı.

Ulan transfer sezonun başında yapacakları satış ve alış hamlelerini Ağustos sonunda yapıyorlar. Ne akılsız herifler yönetiyor ya koca kulübü.
Ağustosa kadar full tatil yapıyorlar keyiflerini bozmak istemiyorlar Ağustosta ne düşerse artık topluyorlar. Böyle amatörce yönetiliyoruz işte

Torreirayı opsiyonsuz gönderelim, 1 sene orada kendini geliştirir döner

Skorer kanat lazım.. Lang gibi Turkiye'de toplam 15 maç 0 gol 3 asist yapan birini istememek çok doğal değil mi?

4 sene üst üste şampiyon olduk herkes mutsuz.

Torreira mutsuz
Lemina mutsuz
Davinson mutsuz
Okan hoca mutsuz
Taraftar mutsuz

Bir tek Dursun mutlu
Mutsuz olmalarını kendimiz sağladık. Az performansı yükselen hemen zaman beklentisine girdi, biz de hayhay efendim dedik hepsine. Şimdi doğal olarak her şampiyonluktan sonra "bu takımı biz şampiyon yaptık, zamı hakediyoruz" havalarına giriyorlar. Zam isteyen, gitmek isteyen herkese kapıyı göstereceksin, bak bakalım o zaman nasıl kuzuya dönüyorlar.

Yerine doğru düzgün bir adam almadan Torreira'yi gönderen haindir; yerine adam bile alınsa kiralık gönderen aptaldır.

dünyalardan büyük hayallerimizi hülyalarımızı yılanlara yazıklar olsun

Bir operasyon var bu gece...

7ad63024e6dd66c76565af110506f12a.gif

Fenerbahçe çok kötü takım.

Tempoları da Avrupa’yı ŞLyi falan asla kaldırmaz.

Ligde bir şekilde iyi ayaklarla kazanırlar/
Yav burada leao'yu fener alır belki diye kafayı yiyenler var keşke öyle bir şey olsa İsmail o kadroyu taşıyamaz. Ligde son haftalara kadar kovalarlar ama şl'ye kalırlarsa paket olurlar.

Kimse gitmez 2 kişi daha gelir veya 1 kişi. Tek yaptıkları taraftarı meşgul etmek

Yav ligde bile performans veremeyen maç seçen her maç doymuş adamları da istemiyorum. Takımda bir kan değişimi lazım Haziran’da olacaktı bu işler normalde Davinson’u da Sara’yı postalamak lazımdı.
Bu dediğini bu yönetim yapamaz. Dimyattaki pirince giderken eldeki bulgurdan olacağız. 1 tane üst düzey 10 numara 1 tane üst düzey 6 numara. yedek stoper ve yedek kanat alıp sezonu idare etmeliydik bir şekilde.

Geri
Üst Alt