Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.670
- 24.319
- 2.393
hani bu hafta çok hareketli geçecekti tüm transferler erzurum maçına yetişecekti nerede bu transferler? Daha anlaştıkları adamı bile getiremiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezona Lesley'in ahını alarak başlamayalım. Jelertlere, Cuestalara sabrettiniz, bu çocuğa mı sabrınız yok. İlla birini gönderecekseniz gitmek için can atan Torreira'yı gönderin. Lesley de rotasyonda kalsın. Sizin plansızlığınızın sonuçlarına bu çocuk ve bizler katlanmak zorunda değiliz.
Kiymetli hocamiz izin vermiyorki görelimAyrıca çok çabuk asıp kestik cuesta muammelesi görüyor, ligde bir 2 3 maça cıksın o zaman bir şeylere karar verilir 2 tane hazırlık maçında sıçtı diye öldürdük herifi.
Bu da girdi haberi. Gorusmeler varmis.
20m getirsinler gotursunlerLucas Torreira and Fiorentina are a possibility. A possibility revealed a few hours ago by Flavio Ognissanti for Passione Fiorentina. There have been contacts regarding the 30-year-old Galatasaray midfielder , who is very close to the Viola. But first, Fiorentina will have to make some exits, a situation to monitor.
Baya baya yakın diyor burasi
Bunu yapsin genede hain dursun deriz. Ama yapmaz iste hainTor out
Sarr in
Haydi dursun bAŞKanım
Orası doğru. Topçuluğuyla ilgili konuşuyorsun sandım100 tane atsın farketmez karaktersiz herifin teki olduğunu değiştirmiyor. cevremde bile yaptiysa yaptı sonuçta evlendi deyip tecavüzcü güzellesi yapan karaktersizler oldu ilişiğimi kestim. biz alsaydık GS ile de ilişiğimi keserdim.