Transfer Nöbeti #10

hani bu hafta çok hareketli geçecekti tüm transferler erzurum maçına yetişecekti nerede bu transferler? Daha anlaştıkları adamı bile getiremiyorlar

Sezona Lesley'in ahını alarak başlamayalım. Jelertlere, Cuestalara sabrettiniz, bu çocuğa mı sabrınız yok. İlla birini gönderecekseniz gitmek için can atan Torreira'yı gönderin. Lesley de rotasyonda kalsın. Sizin plansızlığınızın sonuçlarına bu çocuk ve bizler katlanmak zorunda değiliz.

Belli maca cikarsa 30 opsiyonu var sakasi yok bu isin

Uefa Avrupa ligine katılması kesinleşen takımlar ;
Juventus,bournemouth,Milan,crystal palace,Leverkusen,sunderland,hoffenheim,rennes,sociedad,Marsilya,alkmaar,celta Vigo,USG,Olympiakos,s.prag,sturm Graz,torreense hiç fena takımlar yok burada da yorulurlar.

Ayrıca çok çabuk asıp kestik cuesta muammelesi görüyor, ligde bir 2 3 maça cıksın o zaman bir şeylere karar verilir 2 tane hazırlık maçında sıçtı diye öldürdük herifi.
Kiymetli hocamiz izin vermiyorki görelim

Corum macinda kaani nhaga ve lesleyin önunde göruyorki son ikiliyi oyuna almadi ve kaani tercih etti. Bizde gördugumuz kadar yorumluyoruz

torreira nın gidişi maalesef okan buruk un teknik kararı değil oyuncunun güvenliğinin olmaması

15m euro fiorentina
Leminaya da gonderin

iki tane zimba gibi orta saha alin

Bu da girdi haberi. Gorusmeler varmis.

Lucas Torreira and Fiorentina are a possibility. A possibility revealed a few hours ago by Flavio Ognissanti for Passione Fiorentina. There have been contacts regarding the 30-year-old Galatasaray midfielder , who is very close to the Viola. But first, Fiorentina will have to make some exits, a situation to monitor.

Baya baya yakın diyor burasi

Lucas Torreira and Fiorentina are a possibility. A possibility revealed a few hours ago by Flavio Ognissanti for Passione Fiorentina. There have been contacts regarding the 30-year-old Galatasaray midfielder , who is very close to the Viola. But first, Fiorentina will have to make some exits, a situation to monitor.

Baya baya yakın diyor burasi
20m getirsinler gotursunler

torreira hala bodrumda mı? bugünkü antreman fotolarında göremedim

100 tane atsın farketmez karaktersiz herifin teki olduğunu değiştirmiyor. cevremde bile yaptiysa yaptı sonuçta evlendi deyip tecavüzcü güzellesi yapan karaktersizler oldu ilişiğimi kestim. biz alsaydık GS ile de ilişiğimi keserdim.
Orası doğru. Topçuluğuyla ilgili konuşuyorsun sandım

Fiorentino ossi genc topcu dolu oraya bir abi lazim. Haydi fio.

Tottenham dan Sarr gelecekse Torreiraya gram üzülmem hatta gençleşmiş oluruz İnsallah doğru değişimi yapabiliriz bu bölgede

Geri
Üst Alt