Transfer Nöbeti #10

Torreira satıp kimseyi almaz bunlar

Torriera giderse iki ortasaha almamiz lazım. Biz bence sonlara doğru hakan Çalhanoğlunu yoklariz. Abdullah Kavukçu istemiyormus ama bize net o profilde oyun kurucu lazim

Valla Torreira'nın her sene palazlanan gitme sendromu o denli bıktırdı ki zerre yerini doldurur muyuz kaygısı taşımıyorum, yeter ki gitsin. Osimhen dışında kimseye iltimas geçilmemeli, zam için her fırsatta ayrılma kozu kullanan herkese yol verilsin.
Torreira ne istiyor ya da ne yapıyor en ufak fikrim yok.

Ama sosyal medya aracılığıyla bu kadar manipülasyon yapılan bir dönemde bu söylentilere inanıp hıncımızı kendi oyuncumuzdan mı çıkaracağız? Adamın ağzından böyle bir kelime hiç duymadık, zaman zaman form düşüklüğü yaşasa da hiç 100%ünü vermediği olmadı.

Varsayalım ki gitmek istiyor, ve biz adamdan nefret ediyoruz, ama yine de sahaya çıkacak bu oyuncu. Biz tepki gösterirsek de ileri gitmeyecek. Tam tersi performansı daha da düşecek. Bu şekilde oyuncuları nefret objesi yapınca her türlü biz zararlı çıkıyoruz.

Twitter'da bu Bayraktar'ın Dursun'a benzediğine dair mizah yapılmıştı.Her gördüğümde artık ben de bu Bayraktar'ı Dursun'a benzetmeye başladım kankslar yav 😃
images

Şu ani karar alıp gitmek istiyorum işi rezillik başka klüp kabul etmez 1 haftada ben gidiyorum diyip istediğini yapmak ayıp.

Geri
Üst Alt