Transfer Nöbeti #10

Melo nun son gün gidişi gibi Torerada son gün giderse şaşmam yerinede kimseyi alamadan sezona gireriz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lemina’nin gittigini nereden cikariyorsunuz? Daha yeni baskanima cilgin performans sozu vermisti.

Icardi halen boşta muhtemelen Dursun başkan pusuda bekliyor

Herkes ayhan sensoyun haberi diye paylasmis leminanin haberini, herifin sayfasinda öyle birsey yok

Biri birsey atiyor ortaya diger sayfalar da pesine takiliyor

Bruno Fernandes bizi kullanarak sözleşme pazarlığı yapıyor. Manu yanaşmıyor. Orda harbiden bir fırsat oluşabilir son dakika. Bizimkiler yine kumar oynuyor ama bakalım.

Leaoyu o maaşla o bonservisle kimse istemiyor. Bonservisi biraz yukarı ceksek on defa gelmişti bize. Muhtemelen orda da sabırlı davranıp ucuza almaya çalışıyoruz. Ucuz dediğimde 35+ bonuslar.

Bakalım iki harika transfer olur ama hala stoper konuşulmuyor çok can sikici cidden.

@Efe Bayraktar idmandaymis rts niye yanlış bilgi veriyirsun

bu hangi günden yaw bugünkü paylaşımlarda yok böyle bi foto

gs.org çökmüş yine ordan da antreman fotolarına bakamadım ulan bi web sitesi yapmaktan aciz herifler 10 yıldır sorunlu kulüp sitesi mi olur ne biçim insan bunlar delireceğim artık

bu hangi günden yaw bugünkü paylaşımlarda yok böyle bi foto

gs.org çökmüş yine ordan da antreman fotolarına bakamadım ulan bi web sitesi yapmaktan aciz herifler 10 yıldır sorunlu kulüp sitesi mi olur ne biçim insan bunlar delireceğim artık

.orga baktım şimdi arkası dönük olan foto bugünden efe president

Leao Osimhen Sane
Batrakov B.Fernandes
X
Jacobs X Davinson Singo
Uğurcan

Barış X Yunus
Sara Lemina
Kaan?
Eren Abdulkerim X Sallai
Jankat

Batrakov dışında hala en az 4 transfer şart