Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.496
- 106.109
- 4.738
tekniği iyi, dikine oynayabilen, dripling/adam eksiltme becerisi yüksek birini istediğim için özür dilerim. takım bu profil oyuncularla dolu zatenUlan bu harit aşkı nerden geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tekniği iyi, dikine oynayabilen, dripling/adam eksiltme becerisi yüksek birini istediğim için özür dilerim. takım bu profil oyuncularla dolu zatenUlan bu harit aşkı nerden geliyor
O ünlü " Bu arada Bursa'dan gol haberi mi var. İki iki mi? 'diye soran bu işteserkan eskiden fbtvdeymiş ama youtube kanalı iyi
girlitsh le facetime görüşüp,ona oyun planındaki yerini anlatan,sonra da önceliğimiz degil diyen okan hocan.ben degilim.ayrıca grilitshin herhangi bi kamp yemediğini de biliyodu.gerçi grilitsh hala gelebilir,bunların önemi yokOkan hocama biat edeceksin sergennnn
skora katkı?tekniği iyi, dikine oynayabilen, dripling/adam eksiltme becerisi yüksek birini istediğim için özür dilerim. takım bu profil oyuncularla dolu zaten
gol+asist 15e yakın yapar buradaskora katkı?
herkes 10 gol atsa 110 gol yaparskora katkı?
oha yeni öğrendimO ünlü " Bu arada Bursa'dan gol haberi mi var. İki iki mi? 'diye soran bu işte![]()
lan skora katkısı olsun diye alacağız Amadherkes 10 gol atsa 110 gol yapar
prime zamanını diyorum lagol+asist 15e yakın yapar burada
Gueye bize siu çektiNdombole'nin olma ihtimalini imkansıza yakın görüyorum onun yerine kiralama + maaş maliyetine Gueye'nin bu seneki PSG'de aldığı maaşı bonservis niyetine verip 2-3 imza + 3 m euro versek daha karlı olur
O zaman mantıklı olan Carvalho + Mitso + Evander + VargasGueye bize siu çekti
hey masallahO zaman mantıklı olan Carvalho + Mitso + Evander + Vargas
Oooo sakat reistw de delaney kolpasına denk geldim 1 2 gün oyalar beni
Evet Adam eksiltiyor sonra birdaha eksiltiyor. Sonra birdaha eksiltip bütün pozisyonu öldürüyor. Asıl ben özür dilerim sami beytekniği iyi, dikine oynayabilen, dripling/adam eksiltme becerisi yüksek birini istediğim için özür dilerim. takım bu profil oyuncularla dolu zaten