Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Evander-Harit ikilisi arasında Harit'i komple çöp ilan etmemek kaydıyla Evander'ciyim. Hem mental sorun çıkarması muhtemel adam sevmiyorum. Hem de eğer merkeze alıyorsak 8-10 oynayabilen adamı kanat-10 oynayabilen adama tercih ederim. Ancak daha önce de dediğim gibi Evander geldikten sonra Harit veya onun mental sorunsuz ve/veya daha az maliyetli versiyonunu alabiliyorsak alabiliriz.

Evander'i izlemedim ama bana Emre Akbaba'dan farklı bir şey hissetirmiyor şu an doğrusu pek de olayı yok gibi

Evanderrrrr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antalya dep, Trabzon dep, Ads dep kaldı ki ilk 9 hafta 6 dep var muhtemelen o döneme kadar havlu dahi atabiliriz oraya bırakmak çok riskli olacak

Endişeye mahal yok ALLAHIN izniyle şampiyon cimbom yazdıracaz.bu sene biziz hayırlısıyla.o 6 deptende 13-14 puan çıkarırız ALLAHIN izniyle.çok çekişmeli bi lig tahmin ediyorum,ama kupalar bizimdir 3 te 3 yapacaz ALLAHIN izniyle.bu mesajımı gerçekten inanarak yazıyorum.İNŞALLAH sezon sonu mahçup olmayacam

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Harit ya net.

Evandere ısınamadım.

Deli topçu iyidir. Top teknigi daha iyi marsilya gormus adam.

Arkadaşlar kıyaslamaya gerek yok Evander + Harit yapalım bir de 6 numara transferi çekelim Harit zaten solda da oynayabiliyor mis gibi kadro olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt