Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsondan iyi olduğu kesin ama Marcaonun kesinlikle altında bir stoper o paralar çok anlamsız ..
Nereye iyi yav Nelsson'dan ? Avrupa kupaları performanslarını kıstas almak gerek. Nelsson Marcao kadar olmasa da gayet iyiyken Kim döküldü. Bir tane iyi maçı yoktur , overrated bir herif gayet.

Nereye iyi yav Nelsson'dan ? Avrupa kupaları performanslarını kıstas almak gerek. Nelsson Marcao kadar olmasa da gayet iyiyken Kim döküldü. Bir tane iyi maçı yoktur , overrated bir herif gayet.

Reis ligde öyle veya böyle en kötü sezonlarimizdan birini yaşadık bu da önemli bir etken... Bir de Nelson bir stopere göre rahat çalım yiyor benim en sevmediğim yönü bu haaa zamanla kendini geliştirir Milli takımda yer edinir bana kalırsa son 2-3 yılki stoperler arasında ileride en iyi yere Nelson gelecek ama şu an Kim ve Marcaonun bariz gerisinde bence..
Avrupa Ligi'nde çok samimi soyluyorum Marcao insanüstü top oynadı sırf bunun hatrina bile 20 milyon etmesi gerekirdi ..

Amiri - Midstjö - Sergio üçlüsünden Amiri ve Midstjö’yü dönüşümlü 10 olarak kullanada bilirsin. İkisi de 8-10 oynar , Amiri’nin mücadele yönü daha yüksek. Hem Harit’e hem Evander’e göre ne vereceği daha belli isim. İtalya , Almanya gibi liglerde forma bulmuş , Alman milli takımı görmüş ve buraya gelmeyi gerçekten istiyor.

bununlada adımızgeçiyor nasıl olur gelirse?

Biri de çıkip Nelsonin Trezeguet karşısında düştüğü durumu atarsa ne diyeceksin ? Böyle maçlık performanslara olmuyor o işler sezon geneline bakıyor adamlar
Kimsenin Süper Lig seviyesinde verilen performanslar umurunda değil. Avrupa seviyesinde gösterilen performans kıstas alınır. Grup maçlarında da pozisyon hatası dışında bir şey yapmamış. Bir sürü gol yedirmiş defans hattı.

Min Jae 19'a falan gitmiyor. Ali Koç'un işleri onlar. Bekledikleri bonservisi bulamadıklarından yine İtalyanlar, özellikle Napoli üzerinden çözüyorlar belli limitleri.

Son düzenleme:
Okan Kocuk'un sözleşme seneye bitiyor uzatmaya sıcak bakıyor mu acaba

Reis ligde öyle veya böyle en kötü sezonlarimizdan birini yaşadık bu da önemli bir etken... Bir de Nelson bir stopere göre rahat çalım yiyor benim en sevmediğim yönü bu haaa zamanla kendini geliştirir Milli takımda yer edinir bana kalırsa son 2-3 yılki stoperler arasında ileride en iyi yere Nelson gelecek ama şu an Kim ve Marcaonun bariz gerisinde bence..
Avrupa Ligi'nde çok samimi soyluyorum Marcao insanüstü top oynadı sırf bunun hatrina bile 20 milyon etmesi gerekirdi ..
Marcao'nun sorunu zaten konsantre iken 9/10 stoper olup bunu kaybettiğinde çok çok kötü performans göstermesi. Bence Kim kesinlikle Nelsson'dan iyi değil. Fiziksel olarak güçlü boyuna göre çevik fakat izlediğim neredeyse her maçta pozisyon hatası yaptığını , ofsayt bozduğunu gördüm. Fundamental eksiği olan stoperleri beğenmiyorum. Nelsson gibi standardı olan stoperler nazarımda daha değerli.

Kimsenin Süper Lig seviyesinde verilen performanslar umurumda değil. Avrupa seviyesinde gösterilen performans kıstas alınır. Grup maçlarında da pozisyon hatası dışında bir şey yapmamış. Bir sürü gol yedirmiş defans hattı.

Min Jae 19'a falan gitmiyor. Ali Koç'un işleri onlar. Bekledikleri bonservisi bulamadıklarından yine İtalyanlar, özellikle Napoli üzerinden çözüyorlar belli limitleri.

En fazla 5m sini napoli veriyor, kalanı Ali Koç cepten veriyor bence.

O konuda hemfikiriz bize srfsz Sevilla denk geldi veya koç el altından iş çeviriyor yoksa Marcaodan pahalı olma ihtimali yok bu düzeyde daha 1 sezon geçirdi
Dunyanin gozunun onunfe el altindan para verip al seklinde transfer olmaz yav. Napoli gibi serefsiz mafyatik bir oluşum işin içinde derin mevzular var. Bunun en mantikli aciklamasi kara para aklama çetesi var kimse dokunamıyor. Istedikleri gibi at oynatiyorlar. Bu mallara da şunu al diyorlar aliyor. Sonra onu alip başka yere gönderiyorlar gelen parayı da yeni çer çope dağıttırıyorlar.
Rossi denen herife dünyanın hiç bir yerinde o bonservisi vermez kimse. Bunlar alıp bir sene sonra elden çıkarıyorlar.
Sadece bunlara kar kalan oyuncuları oynatmak maaşlarda elini cebine atiyor koç onda da coğunu el altından veriyorlar. Takibi yok mis gibi iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt