Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.218
- 101.427
- 5.238
2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
size kac lazımdı?Küçükmüş
Prime luyındama cebinden 2 tane nelson cıkarırNelson hata yapınca orta saha yok napsın ldama yapınca zeka seviyesi düşük çöp . Pehhhhh
Bu profile uyan adam gueye ama alamayiz heralde. Benzeride zor bulunurNe taktiği kardeşim adam yiyen ön libero lazım bize.
Floran Grillitsch-Sergio-Evander orta sahası her maç ezilir.
6 numaraya çiğ etle beslenen adamı koy bakalım sonra neler oluyor...
İronidir
Yok bendeki yeterli. Fikrimi söyledimsize kac lazımdı?
adamın prime sub-primelık bir kariyeri yokPrime luyındama cebinden 2 tane nelson cıkarır
Eyvallah doğrudur uyuyordur. Ben gerçi ironi yapmıştım hatta mesajın sonuna da yazmıştım da neyseBu profile uyan adam gueye ama alamayiz heralde. Benzeride zor bulunur

Kaçırmışım renktas be. Bu aralar cok yorgun ve dikkatsizim.Eyvallah doğrudur uyuyordur. Ben gerçi ironi yapmıştım hatta mesajın sonuna da yazmıştım da neyse![]()
Şu pozisyonda Luyindama suçlu diyebiliyorsan çok bir yorum yapmak anlamsız. Karşıdan birinin gelmemesi lazım o pozisyonda topa en yakın adam sensen.Şu pozisyonda karşıdan gelene bırakılır top. Luyindama sığır gibi girdi adama.
est. renktaş sorun yok.Kaçırmışım renktas be. Bu aralar cok yorgun ve dikkatsizim.
Orta saha oynayabiliyo mu?Angola diye birini almışız basket takımına...