- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.606
- 5.338
gueyeDinamik, oyun kurabilen , kamp yapmış 6 numara![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gueyeDinamik, oyun kurabilen , kamp yapmış 6 numara![]()
Oyum rte'ye o haldeevanderde liderlik vasfı yok
Kanat forvet de lazım2 ortasaha +10 numara şart.
Harit için düşüncemi yeterince açıkladım bence.tutar mı sence üstat
Boupendza demek.''Hem santrafor hem 2. forvet hem de kenarda oynayabilecek isimlere bakıyoruz.'', Harit sadece kanatta oynuyor ekstra, ne santrafor oynar ne yardımcı santrafor. Alacağı 2.forvetin bence birden fazla mevkiide oynaması gerektiğini kastetmiş. Gulbrandsen türevi bir oyuncu istiyor yani kısaca Seferovic arkasına bana kalırsa.
Haritte var mi durmadan sayikliyorsunevanderde liderlik vasfı yok
Herkes 11 oynayacak diye bir şey yok, bazen elinden gelenin fazlasını yapsan bile işler istediğiin gibi olmayabilir.Akbaba gereken övgüyü yeterince alamamis gibi
Bu sezon en iyi rotasyon topcumuz olacak bence, ama bir yandan da 11’e girmek icin daha ne yapmaliyim fln diye üzülüyordur
Bu sezon 10-12 maç 11’de baslar bence
GUEYEDinamik, oyun kurabilen , kamp yapmış 6 numara![]()
Ulan resmen komedi bu sefer muslera yana cekildi biliyo sonu kotü olacakAz kalsin 2ci kez.
Arambarri'yi getirin banagueye nöbeti başladı gibi
@Doruk Ata TANRIVERDİ Harit kardeşimizi nasıl mutlu edebiliriz?Harit için düşüncemi yeterince açıkladım bence.
Tutar ya da tutmaz diyemem, onu mutlu etmemiz lazım. Riskli bir adam.
Forvet, Kanat, 2 Forvet olarak Boupendza uymaz mi mesela?
3.5 net ister fazlası da olabilir ama bilememHoca net Gueye’yi tarif ediyor da bu adam bizden kaç papel ister?