Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan fena değil ama isim ve kurgu olarak yanlış bi rotasyon parçalar birbeirini tamamlamıyo i
Samet hocam berkan kesici adam yeri geldiğinde iki kesici oynarsın maçı kilitlersin. Olaya 11 olarak bakma çok tarzda oyuncu olması da sıkıntı olur. Yedek kalmayı istemeyen oyuncu çıkacaktır büyük isimlerde

Pek izlemedim ama kuzeyli olması, hırs ve formanın hakkını verir. Tek soru işareti çok düz kalır mı bizim takıma.

Düz kalmasından ziyade benim en çok dikkatimi çeken özelliği topsuz oyunda sürekli hareket ediyor oluşu. Bu tarz oyuncular gösterişsiz oynar ama takımın oyununa seviye atlatır.

Ne Mıstık'ı kardeşim ya? Gueye, Ndombele falan o kadar beklentiyi yükselttikten sonra alacağımız adam bu mu gerçekten? Büyük düş kırıklığı.

Bu kadar aptal yerine konmayı haketmiyoruz diyecektimki hala havaalanına topçu karşılamaya gidenler olduğı aklıma geldi

Hakediyoruz

Düz kalmasından ziyade benim en çok dikkatimi çeken özelliği topsuz oyunda sürekli hareket ediyor oluşu. Bu tarz oyuncular gösterişsiz oynar ama takımın oyununa seviye atlatır.
Bizim top çıkarmada sorun yaşamamızın temel sebeplerinden biri, pas opsiyonu sayımız çok az oluyor, olivierada o konuda iyi gibi.

Adamın adına yapılmadık yakıştırma kalmadı şimdiden;

Miço
Mıstık
Milföy

bu 6 numara işinde paraya kıyılmalı,yoksa rezil olacagız.bjkde gedson bile kıvıramadı orayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt