Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
os için YERLİ olduğundan dolayı berkan kalmalı bence. 6 ve 8 numarada kaliteli ayaklar varken, zor maçta skora yatmak için son 15-20 dk sok oyuna top atma, sadece koşsun.

herifler transfer haberi vermemek için bu sefer de 35 dkdır sadık çiftpınar konuşuyor

Top kapma konusunda Griliç istenen adam olmayabilir ancak şu da var ki adam defanstan top çıkarma konusunda uzman. Gerek pasla gerek kendi yeteneğiyle çıkabiliyor ve baskı anında bile çok rahat kalıyor. Kendisi olsa bugün ilk yarıda yaşadığımız sıkıntıları yaşamazdık gelgelelim Griliç - Olivieria ikilisi defans zaafiyeti yaşatır bu çok net.
okan hocanin aciklamasindan sonra artik grilis gelmez anca oyuncu pisman olur ben size gelmek istiyorum der ve verdigimiz parayi kabul ederse yani ortada kalirsa belki gelebilir

HY: "Ali Akman'ın satın alma opsiyonuyla ilgili bir sıkıntı var ama zamanla çözülecektir."

Aytaç,Ömer ve Taylana yol verilmeli.Berkan kalmalı.

Okan'ın 6-8 dinamik ortasaha tiplemesine katılıyorum ama Gıriliçi çok ta küçümsemeyin gerekirse 10 numara bile oynar çok yönlü ve yetenekli oyuncu. Harit ve Evander'den etkili oynar ofansif ortasahayı. Her türlü elini rahatlatır. Gıriliçi alıyorsan birde Okan'ın istediği tarz dinamik orta sahada alırsın.
Bugünkü oyunu izledikten sonra ne kadar yetenekli olursa olsun bize Griliş değil de adam yiyen bir 6 no gerek diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt