- 2 Temmuz 2011
- 137.549
- 58.598
- 5.488
sibel dizisine döndü bu ortasahadaki durum.tımarhanelik olacagız en sonunda sibel can gibi.hakan ural gibi hapse düşecegiz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

hobaaa. veiga duyumu getirdim
hobaaa. veiga duyumu getirdim.
7m vermişiz oyuncu bize gelmek istiyor ama kulubu 10m istiyormuş.
Lan herkese inanırsın buna inanmıcağın tuttu sergibu herife ben inanmıyom bro
Yiğit seni severim makara yaparız ara sıra hatta yanlış anlama ama Brezilyalı ve üstüne Brezilya liginden gelmiş bir oyuncuyla ilgili emin ol senden fazla bilgi sahibiyimdir Arao JJ in sisteminin oyuncusu bu onu iyi bir oyuncu yapmaz baya ayaksız bir oyuncu hatta Miçö iyi kötü ben bunda değilim ama gelmeden adamı Twitter ve forum algilariyla itin bir yerine sokmaya karşıyım. 11 oyuncusu olarak olamaz transferi ama sayısal olarak zaten çok az olan orta sahaya rotasyon oyuncusu olmasının hiçbir sıkıntısı yokArao çok daha iyi Midtsjöden. Keşke Ali Koç bir çalım daha atsada alsa şu Fredriği
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
7 vermişiz, oyuncu bize yes demiş Monzadansa , olurmu acephobaaa. veiga duyumu getirdim.
bu herif pedro transferini dış basında ilk yazanlardan birisiydi. toplantıyı falan ilk yazmıştı. dazn italya muhabiri
6 numarada Taylandan kötüsü varsa gitsin intihar etsin.Micoyla ilgili tek bilinen şey Berkan ve Taylandan iyi olduğu![]()
Dursunu tanıyorsam 11 için alındı. Neyse Berkan keser nasil olsa.Yiğit seni severim makara yaparız ara sıra hatta yanlış anlama ama Brezilyalı ve üstüne Brezilya liginden gelmiş bir oyuncuyla ilgili emin ol senden fazla bilgi sahibiyimdir Arao JJ in sisteminin oyuncusu bu onu iyi bir oyuncu yapmaz baya ayaksız bir oyuncu hatta Miçö iyi kötü ben bunda değilim ama gelmeden adamı Twitter ve forum algilariyla itin bir yerine sokmaya karşıyım. 11 oyuncusu olarak olamaz transferi ama sayısal olarak zaten çok az olan orta sahaya rotasyon oyuncusu olmasının hiçbir sıkıntısı yok
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu fenerin pedroya ilgisi oldugunu ilk yazan herif. toplantı tarihini falan da tutturmuştu ama di marzio fb ile anlastı haberi girdikten sonra sıvamıştı. kolpacı sayılmaz ama tier 1 de değilbu herife ben inanmıyom bro
Berkan > Taylan = MidtsjöMicoyla ilgili tek bilinen şey Berkan ve Taylandan iyi olduğu![]()
Veigayi falan alamazlar boş beklentilere gireriz gerçi farzı misal aldık diyelim ona da brezilya dışına çıkmamış 26 yaşında çöpü kitlediler derler çok önemli değil yanihobaaa. veiga duyumu getirdim.
bu herif pedro transferini dış basında ilk yazanlardan birisiydi. toplantıyı falan ilk yazmıştı. dazn italya muhabiri
habere göre 7m vermişiz 10 istiyorlarmış kaça salarlar onu söyle üstat senVeigayi falan alamazlar boş beklentilere gireriz gerçi farzı misal aldık diyelim ona da brezilya dışına çıkmamış 26 yaşında çöpü kitlediler derler çok önemli değil yani
10 numara için kimsenin dediğin beklentide olduğu bir durumu yok. 6 numara başka bir mesele. 6 numara bir takımın direğidir.Veigayi falan alamazlar boş beklentilere gireriz gerçi farzı misal aldık diyelim ona da brezilya dışına çıkmamış 26 yaşında çöpü kitlediler derler çok önemli değil yani
İyi bir oyuncuya benziyor keşke yaşı biraz daha genç olsaydı. Haber belki de doğrudur.hobaaa. veiga duyumu getirdim.
İnamoto hakkında bir bilgi veriyim bize gelmeden 25 premier lig maçı oynadı bizden sonra gitti 25 maç bundesliga oynadı.Mitdsjö cok düz oyuncu. Ne sertliği var ne skor özelliği. Bana göre boş bir transfer olur. Kimsenin bulunamayıp son gün İnamoto'nun alındığı 6 numara dönemi yaşıyoruz sanırım.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence 10 istiyorlarsa 11 verip alsınlar, sütten ağzımız yandı agaaaahabere göre 7m vermişiz 10 istiyorlarmış kaça salarlar onu söyle üstat sen
Bu adamlar bu işten para kazanıyor haalinaci, grillic 45 gündür antrenman yapmadığı için transferinden vazgeçilmiş demiş![]()
![]()
![]()
![]()