- 22 Kasım 2008
- 12.784
- 17.013
- 2.943
5 dakika okuyunca insanın başına ağrı giriyor , hep böyleydi bu topic yıllardır orası ayrı da dün akşamdan beri bir cinnet modu mevcut gibi.Oyuncuyu kötülemek için birbirini gaza getiren insanlar görmekteyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 dakika okuyunca insanın başına ağrı giriyor , hep böyleydi bu topic yıllardır orası ayrı da dün akşamdan beri bir cinnet modu mevcut gibi.Oyuncuyu kötülemek için birbirini gaza getiren insanlar görmekteyim.
Hayır bir de oyuncuyu sadece biz izliyoruz da Okan Buruk ve ekibi izlemiyormuş gibi tavırlar bana komik geliyor. Kursun adam bir takımını. Şu ana kadar mantıksız hamleler olmadı. Sadece eksikler var. Onları da tamamlayacaklardır.5 dakika okuyunca insanın başına ağrı giriyor , hep böyleydi bu topic yıllardır orası ayrı da dün akşamdan beri bir cinnet modu mevcut gibi.
Dünya üzerinden bundan daha uyumlu çok az fotoğraf vardır. Parıltıya bak be
![]()
İddia ediyorum , o her topçuyu yıllardır izliyor gibi yorumlayan heyecanlı üye dahil AZ'li topçuyu forumun toplamı totalde 90 dakika izlememiştir. Gel gelelim bu insanlar bilmiyorum tanımıyorum demek yerine içi boş fikirlerini saçmayı daha makul buluyor. Herkesin nasılsa her topçu hakkında bir fikri var.Hayır bir de oyuncuyu sadece biz izliyoruz da Okan Buruk ve ekibi izlemiyormuş gibi tavırlar bana komik geliyor. Kursun adam bir takımını. Şu ana kadar mantıksız hamleler olmadı. Sadece eksikler var. Onları da tamamlayacaklardır.