Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.674
- 44.816
- 2.388
abdülkerim ve seferovic var bişey olmazMidtsjø çıkan isimlerden mevcut takıma en mantıklı isim gibi duruyor. Ancak bu kadar kısa takımla nasıl olacak bilemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abdülkerim ve seferovic var bişey olmazMidtsjø çıkan isimlerden mevcut takıma en mantıklı isim gibi duruyor. Ancak bu kadar kısa takımla nasıl olacak bilemiyorum.
takılıyoz renktaş bebu kadar tepki beklemiyordum seni de üzdüm renktaşım kusura bakma
![]()
miçonun ismi geçtikten sonra izledim. açıkcası sükseli bir isim olmadığı için pek sıcak değildim fakat izledikten sonra oliviera ile tam uyacak bir profil izlenimi verdi bana.
hem 6 hem 8 numarada kullanabiliriz. kondisyonu, tekniği, temposu felan gayet iyi.
kendisi sahadayken 10 numarayla oynayabiliriz. grillitsch ile bu pek mümkün durmuyordu.
Taylan ve Berkan düşünülmüyorsa Hamzaya da güveniyor demek ki hoca güzel.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kendine baya iyi bakan iş ahlakı yüksek bi adam belli ki5 senede 200 maça çıkması iyimiş o elemanın
Yasaklı kaynak kimYasaklı kaynak Halukların Miço haberine gülücük koymuş
Haluk Yürekli'nin son attığı tweet altına bak ismini söyleyememYasaklı kaynak kim