Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek istediğim konu şu oyunu orta Sahadan kuramıyoruz bizim 6 numaramız sırtı dönük top aldığında kaptırıyor dönemiyor bu adamdada aynı durum mevcutDefanstan çıkamamak sadece orta saha problemi değildir. Bek problemidir aynı zamanda. Omar oyundan çıkınca nasıl hızlıca çözüldü bu sorun gördük son maçta.
gelecek mecbur,yoksa küme düşeriz
Midtsjö 6 değil, ağırlıklı 8 zaten. Possession oynamazsan, çevre kontrolü olmayan adamdan top çıkarmasını beklemezsen öyle kör göze parmak hatalar yapmazsın. FT ile DT öyle bir kimyasını bozdu ki taraftarın ezbere bir panik var herkeste.Abi anlamadınız galiba biz defanstan çıkamıyoruz kaç senedir rakip basında sıçıp batırıyoruz bı adamında top kaybı yüksek gene aynı haşt olucak geçen sene kaç maç verdik bu yüzdem biz
7Ne kadar verdik ki Nelsson'a
Vizyoner adamsın vesselamKulübü dortmunda verip Jude bellingham'ı alalım çift yönlü ortasaha.
ujfaluisi gömülecek adam değildi.atletico madridden gelmiş,adı olan biriydi.bu ozamanki taraftarın aptallıgı tıpkı melodaki gibi.midsöyle kıyaslamak saçma ,çünkü midsönün adını bilen yok.29 yasında.norvec milli takımının banko oyuncusu değil.öyleki linnesi bile ortasahada oynattıgı olmustu norvecinGala taraftarının gömdüğü oyuncular mütemadiyen Gala taraftarını gömmüştür.
-Üçün biri Ujfalusi-
Ben dün maçını izledim bu konuda bir sorun yaşadığını görmedim.Demek istediğim konu şu oyunu orta Sahadan kuramıyoruz bizim 6 numaramız sırtı dönük top aldığında kaptırıyor dönemiyor bu adamdada aynı durum mevcut
saygı duyuyorum ama midsöyle olmaz reis.iki ortasaha ile hiç bi mücadele veremezsin.taylan futbola küsmüş,berkanın sag ayagı yok vskerem - seferoviç - yunus
sergio
pva
cübwa
kale - sıtoperler -> w good
nereye düşüoz
şerefsiz ifb ile şamp müsabakası yapacağımız 1 sezon olacak. midtö ile birlikte 1 tane kompedan o.s alırsak şimdiden bayrak, flama ve meşaleleri mahzenden çıkaralım.
Kaçtı bile, griliç müthiş topçu diyip sonra iş yatınca bu herif zaten yatıyomuş diye aynı adamlar haber yapınca saldımAman ağzımızın tadı kaçmasın Maer
Bekleyip görelim Sergenciğim. Taraftar olarak adam boklamakta üstümüze yok maşallah, Avrupa yok, para yok, sanırsın herkes kapımızda yatıyor.ujfaluisi gömülecek adam değildi.atletico madridden gelmiş,adı olan biriydi.bu ozamanki taraftarın aptallıgı tıpkı melodaki gibi.midsöyle kıyaslamak saçma ,çünkü midsönün adını bilen yok.29 yasında.norvec milli takımının banko oyuncusu değil.öyleki linnesi bile ortasahada oynattıgı olmustu norvecin