Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.782
- 18.882
- 1.188
Futbol yorumculugu birak rtas sapik ciktinevet seviyorum da sextinge gidiyorsn sen gibi hakan bey dikkatli olalım burası forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbol yorumculugu birak rtas sapik ciktinevet seviyorum da sextinge gidiyorsn sen gibi hakan bey dikkatli olalım burası forum
ya valla bak bildikleri filan topçular olsa: şu şu sebepten kötü der. Hee der değer veririm yorumuna.tanımadıkları ofansif orta saha tarzı oyunculara da morutan cica falan diyolar
Ben morutanı seviyorum o olmaz reis son savunucusuyum.brezilyali morutan lutfen
portekizli aytaç carrwalho ne zaman geliyo

futbol yorumcusu mymFutbol yorumculugu birak rtas sapik ciktin
portekizli aytaç carrwalho ne zaman geliyo
Hollandalı Deniz Türüç'te diretiyoruz.portekizli aytaç carrwalho ne zaman geliyo
hollandalı erman kılıç klayvırt fark yaratır yalnzHollandalı Deniz Türüç'te diretiyoruz.
Fb'nin elenmesini, Gs'nin 7-8 farkla kazanmasina degismemaksam fbnin yenilişinimi izlicez gsmizi
macı yarın yapaydık keske
Ben daha çok Avusturyalı Berkan'ı istiyorum ama babası ve karısı Tr de Berkan var gitmeyelim diyorlar.hollandalı erman kılıç klayvırt fark yaratır yalnz
Raporladimportekizli aytaç carrwalho ne zaman geliyo
norvecli taylan yeter yaBen daha çok Avusturyalı Berkan'ı istiyorum ama babası ve karısı Tr de Berkan var gitmeyelim diyorlar.
semih o cahilDanimarkali servet cetini ne zaman yolluyoruz ya
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum