- 26 Kasım 2012
- 185.578
- 258.189
- 5.998
dikkkaaatttttt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nevzat+rodoplar+haluklar hepsi aynısını diyor. rahatım o yüzden. gerçi harit ve pedrodan sonra saldım artık. daha rahat takip ediyorum bu yuzdenEvet bugün nevzat(tier1) öyle dedi, bekleyelim
Nevzat 6 numara konusu farkli o da gelecek diyor. Daha piyasada 6 numara ve ofansif orta saha yokken 29 yasina girecek bir rotasyon oyuncusuna 3.5 milyon euro verecek kadar paramiz var demek. Jorge Jesus’un fb’ye yaptirdigi transferlere benzer bir transfer. Takima kalite katmaz.
-3500 averajla ligte son maçta kalan takıma gol atabilecekmiyiz bakalımŞanlı armamıza italyan devi salerak karşısında başarılar dilerim.
güncel orta saha rotasyonunda gelmeden fark yarattı bence
Boz gönderme işini yapamıyoruz. Cicaldau değerini iyice düşürdük bu hamle ile. Sonucta hala Romanya milli takım oyuncusu ve iyi sekanslar verdiği dönemler oldu. Cicaldau verim almak istiyorsan kaleye yakın oynatacaksin verim alıp satacaksin, bari 5 milyona falan satabilseydik.Katılıyorum cigaldau gider o zaman
çok yanlış bir kıyas. biri fransa ligi biri hollanda ligi
benim içime sindi okan hoca'nın istediklerine karşılık vericek gibiiyi oyuncu mu
Gueye önünden yesin pis homofobik
tek sorn o mu senceçok yanlış bir kıyas. biri fransa ligi biri hollanda ligi
sorun ne sencetek sorn o mu sence
top class adamla kıyasa sokmaksorun ne sence