Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.218
- 39.977
- 3.013
Gsc ye göre savastan dolayi 3m birakirdi moskova
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonradan 6 no ya geçmiş olabilirBi acayiplik var, o istatistik genel heralde. Dmf bazında adam gayet lig üstü gibi duruyor
Yedek olur diyordum da bu bonservise 11 olur herhalde misyö
Bence bir mesaj var burda. Kime bilmiyorum ama mesaj net, transferler nerde mk? diyor hocaBu takımın kaptoniçesi Taylandır

O da olabilir ama bu istatistik kurumlrı bence hatalı karşılaştırmalar yapıyorSonradan 6 no ya geçmiş olabilir
Başkan konuşuyor
Yigitin guzellemesinden sonra oliveira sakatlanmis sanirim kac hafta yok ?
What can i do. Sometimes.Ada inşallah batar.
İzinlidir inş, sakatlık olsa fb medyası kaos çıkarırdı şimdiyeYigitin guzellemesinden sonra oliveira sakatlanmis sanirim kac hafta yok ?
RIPYigitin guzellemesinden sonra oliveira sakatlanmis sanirim kac hafta yok ?
Gsc ye göre savastan dolayi 3m birakirdi moskova
bu arada rotasyon=yedek değildir.
Hoca ne dedi? Aynı oyunu oynarsak rakip bizi ezberler. Farklı oyunlar oynamak zorundayız. Farklı oyun farklı oyuncular ile olur. Kısaca hoca diyor ki: FM oynamıyoruz burada
Herkesi utandıracak bir şeyler sezinliyorum miçömüzde. Hayırlısı.Bi acayiplik var, o istatistik genel heralde. Dmf bazında adam gayet lig üstü gibi duruyor
O zaman şöyle yapalım, mitsönün yanına genç bi scout transgeri alıp onu yedek yapalım. 2-3 seneye gelişirse satar para yaparız