Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nöbete giriyorum mitso,ilk 11 açıklanıyo taylan,maça bakacam cicaldau,sonra foruma bakacam oğulcanın konusu

Futbol adına kara bi gün

Birbirinden ayrışan özellikleri var diyebiliriz ama "alakasız" demek biraz abartı olmuş. Benzer ihtiyacı karşılayan adamlardı ikisi de.
Fernando melo kadar temasli oynayan bi oyuncu degildi pozisyon bilgisiyle daha cok one cikiyodu bence. Lemina ve melo demek daha dogru olacaktir

değişik bir haber:

Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas, ülkesinde katıldığı bir podcast yayınında açıklamalarda bulundu, özellikle futbol dışı hallerini masaya yatırdı. Kendisine Türkiye’deki şampiyonluk kutlamasında stadyumda Yunanistan bayrağı ile rahatça hareket ettiği hatırlatılan Bakasetas, “Türkiye’de herhangi bir problemle karşılaşmadım. Takım bize karşı çok iyi, biz de bize ev sahipliği yapan takıma ve ülkeye saygı duyuyoruz” dedi.

Bunun üzerine futbolcuya ‘Aynı şey Yunanistan’daki statlarda olsa, şampiyonluk kutlamasında bir Türk oyuncu ülkesinin bayrağına sarılı çıkar mı?’ sorusu yöneltilince Bakasetas, “İnsanların onu alkışladığını görmek isterdim. Çünkü spor birleştiricidir, insanları ayrıştırmak için değildir” cevabını verdi. Yunan futbolcu, “Maçlardan iki gün önce seks yapmam. Çünkü 90 dakika boyunca gerçekten iyi bir tempoya sahip olabileceğiniz yerde, maçtan önce seks yaparsanız 80 dakikaya gidersiniz” dedi.

Haluk yine bildi, adama sallıyoruz ama adam basın sözcüsü oldu.

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feyenoord ayni Fredrik Midtsjo gibi Norvecli olan 6 numara Fredrik Aursnes’i gecen sezon 450 bin euro’ya aldi. Oyuncu 26 yasinda. Simdi Roger Schmidt Benfica’ya almak istiyor. Scout ekibinden bekledigim hamleler bunlar. Norvec ligi Midtsjo gibi oyuncular ile dolu. Biz sozde “olgun ve olmus” oyuncu pesindeyiz.

değişik bir haber:

Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas, ülkesinde katıldığı bir podcast yayınında açıklamalarda bulundu, özellikle futbol dışı hallerini masaya yatırdı. Kendisine Türkiye’deki şampiyonluk kutlamasında stadyumda Yunanistan bayrağı ile rahatça hareket ettiği hatırlatılan Bakasetas, “Türkiye’de herhangi bir problemle karşılaşmadım. Takım bize karşı çok iyi, biz de bize ev sahipliği yapan takıma ve ülkeye saygı duyuyoruz” dedi.

Bunun üzerine futbolcuya ‘Aynı şey Yunanistan’daki statlarda olsa, şampiyonluk kutlamasında bir Türk oyuncu ülkesinin bayrağına sarılı çıkar mı?’ sorusu yöneltilince Bakasetas, “İnsanların onu alkışladığını görmek isterdim. Çünkü spor birleştiricidir, insanları ayrıştırmak için değildir” cevabını verdi. Yunan futbolcu, “Maçlardan iki gün önce seks yapmam. Çünkü 90 dakika boyunca gerçekten iyi bir tempoya sahip olabileceğiniz yerde, maçtan önce seks yaparsanız 80 dakikaya gidersiniz” dedi.
ağabey halısahadan 2 gün evvel seksi bıraktığın doğru mu

Beyler Mitsö epeydir istediğim 6-8 oynayacak rotasyon topçusu.

6 ayrıca gelecek yangına gerek yok

Bu cümleyi en son çapsız burak elmas ve yönetimi için kullanmışdım.Bu norveçli geldiyse bunlar bu saatten sonra transfer falan yapmamalı.Aslında gelmesede değişen birşey olmayacak.Bunların yapacağı transferdende,takımdanda hayır gelmez.
Eldekilerle devam edilmelidir.Gerekirse küme düşülsün ama artık ısrarla aynı hataları, çapsızlıkları yapan şu başkan ve yöneticiler bunları ve her transferi körü körüne destekleyen taraftar gününü görsün.Yemin ederim başka türlü akıllanmayacağız.

Alma arkadaş paran yoksa 10 tane adam alma.üç tane adam al beş tane adam al kaliteli adam al.
Şu dünyada bir Galatasaray sevgimiz var nefret ettirdiniz kendinizdende futboldanda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt