Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi su adam youtube kanali var ve cidden takipcisi var. cildiracam. Sabah aksam sallamasyon hic muhabirlikle felanda alakasi yok. Niye böyle saf bizim insanimiz. Sunu ciddiye alip bide Abi su ne oldu, Abi okurmusun felan diyolar hahahahaha
Vallaha hiç tanımıyorum maksat akış olsun:)

vasco de gama alt yapısından bir oyuncu.. Evander da Silva Ferreira.. denemek lazım.. yaşı da uygun 24.. alamıyoruz zaten kimseyi..

Arda Turan mı acaba
Screenshot_20220728-145031_Twitter.webp

Gecen sene Romanya liginin Abdulkadir'ini, Kerem'ini aldik ve maalesef tutmadi. Aslinda dogru riskti ama pahali olmamaliydi. Bu sene de Danimarka liginin en iyi oyuncularindan birini alacagiz. Play offlarda ilk 6 yapan takimlardan 5'ine 23 macta 21 gole direk katki vermek muazzam basari. Ozellikle bunu 8 numara olarak yapiyorsa bence extra başarıdır. Videolarda herkes izlemistir, cok rahat calim atiyor, şutu var, ara pası var vs vs
Fena olmayan AL kariyeri var. Sonuç olarak yine pahali bir risk alacagiz. Artik bekleyip gorecegiz. Insallah fiziken ve mental olarak ezilmez.

üstat sen önceden bu topcu için ucar kacar demiyor muydun ne oldu şimdi belhanda gibi olmaz inş falana döndü iş. başka birisiyle karıştırıyorsam özür dilerim
Özre gerek yok ama uçar kaçar ben hiç denemedim. Bonservis parası önemli ona göre alınabilecek bir risk dedim genelde.

Ha bir de Harit ile karşılaştırdığım da onu tercih ederim dedim. Bana göre aksiyon alanında final pasları ve şutlardaki kararı Harit'e göre çok daha iyi. Tarzı direkt 10 numara değil o yüzden Belhanda benzetmesi yapıyorum çünkü bilmeyen herkes klasik 10 sanıp farklı beklentiye girecek tribünlerde. O yüzden fiyatı makul olmalı ki üzerindeki baskı az olsun demeye çalışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt