Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani Gedson bile fark yaratmıştı orta sahamızda. Gedsonu küçümsemek için söylemiyorum. Sonuçta 2 yönlü bir orta saha gedson. Yani süper şutları süper paslari olan bir adam değil. Orta şeker. Evander Gedsondan beş kat iyi şut ve ara pas atar ondan şüphem yok. O yüzden bizim taraftar sever bence. Birde kadro cidden iyi olmaya başladı. Yani taşlar yerine oturunca bambaşka bir takım içinde gayet faydalı olabilir. Taraftar cok severbilirde. Çünkü fırsatı buldu mu cidden iyi ve isabetli şutlar atiyo. Çalım da iyi bu arada. Taraftarın en sevdiği
İnşallah her şey dediğin gibi olur renktaş. Bizim 10 numaralı forma belalı öyle herkese giydiremiyoruz.

Sonu güzel biter inşallah. :ka:

Her dakika daha çok yaklaşıyor ne demek ?
Dakika dakika görüşüyorlar sanırım. Ulan hepi topu ya görüntülü görüşme yapıp anlasiyolar sonra resmi teklif gönderiliyor yada direk resmi teklif günceleniyo karşıdan cevap geliyor sonra işlemler başlıyor. Olay bu yani. Dakika dakika nedir abi araba yolculuğu mu her geçen dakika hedefe yaklaşıyosun
aldım verdim yapıyoruz

Evander Gedsonun biraz daha ofansif hali mi?
Bilekleri çok çok daha ince. Çalım pas şut anlaminda ama mücadele konusunda gedson ile aynı değil. Zaten mevkileri farklı oyuncular. Evanderin tekniği gedsona a basar. Ama tabi riskler var bu transferde. Baktın uyum sağlayamadi yada cidden Bruma gibi çıkabilir. Ama ben iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum

Açık konuşmak gerekirse ben Evander yerine Amine kardeşimizi tercih ederdim, zira kendisi daha olmuş bir futbolcu. Ancak Evander de belli ki ince bilekleri olan, dar alanda atacağı çalımlarla seyirciye keyif veren türden genç bir futbolcu.

Açık konuşmak gerekirse ben Evander yerine Amine kardeşimizi tercih ederdim, zira kendisi daha olmuş bir futbolcu. Ancak Evander de belli ki ince bilekleri olan, dar alanda atacağı çalımlarla seyirciye keyif veren türden genç bir futbolcu.
Hariti bende çok istiyodum ama sıkıntılı bir arkadaş. İstanbul da hele her an basina bişey gelebilir hiç istemediğimiz durumlara düşebiliriz. Aman diyelim yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt