Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evander'in benim açımdan en olumsuz ve olumlu özelliği;

Olumsuz
Evander'in topla ilişkisi falan filan eyvallah ama son sezondan 2 tane full maçını izledim. Biraz Belhanda gibi 5 driplingden 2-3 başarılı oluyor. Risk alan ve dikine oynayan bir oyuncu olduğu için tehlikeli yerlerde top kaptırabiliyor.

Olumlu
Bayıldığım özelliği ise biraz tahmin edilemez bir oyuncu ve özellikle savunmayı eksik yakaladığında ters taraflara hiç gerilmeden çok hızlı karar verip orta sayılacak yükseklikten direkt asistlik paslar atıyor. Ön taraftaki Sefer ve Kerem ile uyum sağlarsa acayip can yakar.
Reis kısaca Yunus ve Kerem'i oynatacak bir oyuncu diyebilir miyiz?

10 civarı birşey konuşuluyordu ama daha gitmemiş galiba. barak ve caprariden birini gsde izlemek isterdim
Caprari tiras ama Barak cok iyi topcu. Ivan Ilic mi ne City'den aldiklari o da baya iyi. Bence Monza'dan iyi yerlere gitmeyi hak ediyor o cocuk gerci Monza da flas ekip oldu ADS tarzi

Icimden bir ses Depay'i son gunlerde alacaz diyor.

Yanliz bizim baris alper > fbnin bütün kanatlari. Baris bizim rotasyonda baya iyi olacak. Belli etti maclarda

Reis kısaca Yunus ve Kerem'i oynatacak bir oyuncu diyebilir miyiz?
Bence kimya tutarsa Kerem ve Sefer'i çok rahat oynatır. Yunus'u yazmamamın sebebi gol bölgesine az koşu atan bir oyuncu. Daha topla giden kanat oyuncusu olduğu için yazmadım. Yunus ile daha çok iki al ver yapıp rakibin bel kırarlar gibi...

abv

bi 6 numara alsanıza fakir herifler
!!!

22651.jpg

Caprari tiras ama Barak cok iyi topcu. Ivan Ilic mi ne City'den aldiklari o da baya iyi. Bence Monza'dan iyi yerlere gitmeyi hak ediyor o cocuk gerci Monza da flas ekip oldu ADS tarzi
tudor marsilyaya imza atar atmaz aldırmaya çalıştı barak'ı ama olmadı diye biliyorum. yüksek para istiyorlardır kesin. yoksa bir yere gitmişti coktan

"Okan hocam Midtsjø ile Evander'i bitirdik ister misin yoksa kimseyi almayalim mi?"

Mitsö ve Evander geldi kabul edersek

Bir hasso 6 bir de rotasyona forvet transferi kaldı

Evander'in benim açımdan en olumsuz ve olumlu özelliği;

Olumsuz
Evander'in topla ilişkisi falan filan eyvallah ama son sezondan 2 tane full maçını izledim. Biraz Belhanda gibi 5 driplingden 2-3 başarılı oluyor. Risk alan ve dikine oynayan bir oyuncu olduğu için tehlikeli yerlerde top kaptırabiliyor.

Olumlu
Bayıldığım özelliği ise biraz tahmin edilemez bir oyuncu ve özellikle savunmayı eksik yakaladığında ters taraflara hiç gerilmeden çok hızlı karar verip orta sayılacak yükseklikten direkt asistlik paslar atıyor. Ön taraftaki Sefer ve Kerem ile uyum sağlarsa acayip can yakar.
Gerçekten de en önemli özelliği bu. Çalım atacaksa bile bunu pas açısını ayarlamak için yapıyor genelde. Top ayağına gelmeden çok öncesinde karar veriyor, bu sayede de boş alana hareketlenip top isteyip pasını hızlı bir şekilde atıyor.

Aslında olumsuz diye bahsettiğiniz bölüme de katılıyorum ama tam olarak olumsuzluk olduğunu düşünmüyorum. Top ayağına geldiğinde tek düşüncesi hücum. Dikine oynamak için o an gereken dribbling ile adam eksiltmekse onu yapıyor, delici bir pas ise onu da yapıyor. Ama topu tutayım, çevremde 3 tur dönüp geriye döneyim diye bir düşüncesi yok. Olumsuzluk kısmı da burası olabilir, bazen oyunu yavaşlatmamız gerekirse bu çocuk bunu çok yapmak isteyecek ya da yapacakmış gibi durmuyor. Maçlarında da pek böyle bir rolde görmedim. Defanstan oyun kurdurulduğu da oluyordu ama o zaman bile ciddi anlamda ileriyi düşünüyordu. Ayağında da uzun süre top tutmayı sevmiyor zaten. Bu kadar dikine oyun düşünen birisi de doğal olarak dediğiniz gibi top kayıplarında istatistiklerde üst sırada oluyor. Kendi konusunda da yazmıştım, önemli olan etrafında kimlerin olacağı. Orta sahamızın arka ikilisi ya da süpürücü 6 numarası kim olacak o çok önemli ki ben hala 1 adet kanat oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Profil olarak ya orta saha özellikli birisi ya da delici bir kanat forvet. Rotasyonda net bir isim olmalı o bölge için de.

fb'den bizim kadroya isteyebileceğim hiçbir oyuncu yok ya buna joao pedro yavşağı da dahil, bunların kadrosu güçlü gözüküyordu gözüme ama karakter bakımından da zayıf oyuncuları. bizim yeni transferlere bak 40 yıldır takimdaymis gibiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt