Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.194
- 91.034
- 5.093
Eleştirmeyi severim. Sefer kaçıracağı gollerle saç baş yolduracak. İzle ve görSeferovicede salliyordun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleştirmeyi severim. Sefer kaçıracağı gollerle saç baş yolduracak. İzle ve görSeferovicede salliyordun
Ne guzel fb ile tas tas geciyor keske gelse
Alici gözle izlemedim ama öyle ahım şahım topçu değil. Olsa direk Ajax, Psv veya Feyenoord kapardi zatenMico nasil oyuncu sen bilirsin
bu gelecek!bu transferde yattı editler sağolsun
Ben Evander için kefilim, tabii gelir tutar tutmaz ona bişey diyemem ama iyi oyuncuKötü cikarsa Sami seni kolay kolay salmaz.
Keramettin nerede?Alici gözle izlemedim ama öyle ahım şahım topçu değil. Olsa direk Ajax, Psv veya Feyenoord kapardi zaten
yaw biz kimleri istedik de patladık reis anlattırma şimdi. kimseyi darlamam ne haddimeKötü cikarsa Sami seni kolay kolay salmaz.
Evdedir nerde olacakKeramettin nerede?
Güncel değil o değer muhtemelen. FM Inside 12 gösteriyor.Lan bu 20 üzerinden değil mi? vur kafasına al ekmeğini tipinde bi oyuncu mu transfer ettik? Pasif ulan bu tıpkı @Onur Liboş gibi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
evander bence 8 ama lig dandik oldugu için serbest oynatmışlar herhal. maç başına pas ortalaması 65 olan 10 no oynamaz diye düşünüyorum düz mantıkla.Özet olarak
Miço 8 vasıflı 6
Evander forvet arkası / 10 mudur
twikkırda gördümGüncel değil o değer muhtemelen. FM Inside 12 gösteriyor.
@Emrah Duvar Bunlar hangi DB'den alınma? FM Inside'da DB 22.1.0 ile bu görseller farklı.![]()