Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray bu Haluk ve Gökhan denen iki tetikçiden geçen sene çok çekti. Arkalarında Serdar Güzelaydın ve İbrahim Seten olduğundan bir şekilde haberlere ulaşıyorlar. Ara sıra bu haberleri verip diğer zamanlarda tetikçiliklerini yapıyorlar.

Bu ve bunlar gibi soytarılara gereken ders verilmedikçe burnumuz boktan kurtulmaz. Işıtan Gün diye başladılar, sonra Burak Elmas, Adnan Öztürk, Cenk Ergün, şimdi sıra Okan hocaya geldi. Bu kan emicilere dur denilmeli artık
FVUpGZ4WYAElsQk.jpg

Mitsö transferinden sonra beklemeye geçip fırsat transferi bekler bunlar,ben artık o beklentideyim.

ne kadar istiyorlar yaw bu herife. 7mye masaya oturmuyorlarmış

There are not even polls by Raphael Veiga.

There was a lot of speculation that Galatasaray would make an offer of 7 million euros, however, for these values Palmeiras does not even open conversations for the midfielder.

haluk yüreklinin kaynağı çok sağlam dediklerinin çoğu çıkıyor neden transfer haberlerine bok atılıyor onu anlamadım. Muhtemelen yönetim tarafından bilgi alıyor iç çatışmadan dolayı bugün okana yüklenmiştir ama seferovic açıklanacak 2. isim olacak çok net dedi öyle oldu. Dubois için haber girdi grilişi ilk o söyledi akmanı o söyledi.
Bundan öncekilere birşey demem. Ama bu gece tutarsızlardi. Haber akışı kesilmiş gibi onun sancısı olabilir. Taraftarlarin geciken transfere olan öfkesini hocaya yönelmeye çalıştılar

İki mağlubiyete okan hocayı paket ederler

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Midtsjø Grillitsch Oliveira bir nebze benzer oyuncular Oliveira bir tik daha ofansif. Okan zamaninda Berkay'i da bu tip kullanmisti bence bu dortluyle 4-2-3-1'in double pivot rotasyonunu olusturmayi hedefliyor olabilir

okan hoca da hazır topcu istiyoruz falan deyip taca attı griliçi. bilmiyorum kafama oturmuyor bazı şeyler. transfer dönemi biran önce bitse de önümüze baksak cidden.
Belkide grilic mevzusu daha önceden başladı. O zaman alinabilse kamp vs açık kapanabilirdi. İş uzayinca istememiş olabilir

ne kadar istiyorlar yaw bu herife. 7mye masaya oturmuyorlarmış

There are not even polls by Raphael Veiga.

There was a lot of speculation that Galatasaray would make an offer of 7 million euros, however, for these values Palmeiras does not even open conversations for the midfielder.

10 milyona çözülmez mi ki Veiga.. 😅

ulan adam kendi ağzıyla grillitschi istedik, evanderi istiyoruz dedi zaten. hoca veto edeceği oyuncuyla neden görüşsün?

bunların bu gece söylediğine inananlarda gram zeka belirtisi olduğunu düşünmüyorum.

bakayoko, diawara hepsi imzaya geldi adam ille de berkay dedi öyle mi :D madem berkay diyor neden bu zamana kadar kimse görüşmedi? saçmalık.

Fatih terim hakkinda bu duyumcu bozuntuları ağzini acip laf edemiyorlardi buldular okan gibi yumuşak hocayi şimdiden sallıyorlar.Bizim ülkede böyledir köpek çekersen susarlar yoksa böyle saldirirlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt