- 3 Temmuz 2012
- 134.211
- 80.993
- 5.198
sampiyon olup keremle yunusu 40 mıo euroya sattıgımız guzel bi sezon bizi beklemekte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
clde oynayıp 60mye satalımsampiyon olup keremle yunusu 40 mıo euroya sattıgımız guzel bi sezon bizi beklemekte
10 numara diye tabir ettiğimiz oyuncu zaten kalmadı gibi. Şu Arabistan’da oynayan Matheus Pereira’yı en kötü kiralık olarak alabilsek keşke. Satış opsiyonlu olarak. Marcao’da gelen parayı basalim gitsin.tam 10 gibi değil üstat. 50 60 pas yapan 10 numara olur mu bilmiyorum daha çok 8.5 gibi gözüküyor.
bunun icin sneijder gibi oynatan top dagitan zeki bi 10 lazim. mümkün ikiside potansiyelli yunus bi tik daha önde, keske morutanida montellanin eline verseksampiyon olup keremle yunusu 40 mıo euroya sattıgımız guzel bi sezon bizi beklemekte
@Sergen Zeren8 alacagımızı sanmıyom 6 alacagız
oliviera napacak 10 no mu oynayacak?
leminanin sakatlik durumu ne boyutta?Harit + lemina saralim artik
Okan Buruk: "Mevcut oyuncularımızdan farklı, daha dinamik bir oyuncu. Sadece dinamik ve atlet olması yetmiyor. Topu da iyi kullanan oyuncu istiyoruz. Tabii o zaman 50 milyon euro oluyor. Orada zorlanıyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var."@Sergen Zeren
Okan hocanın söylediğinden anladığım kadarıyla çift 8 istiyor. Sergio'nun yanına tempolu, defansif yönü, enerjisi yüksek ama tekniği de vasat üstü birisini alıp önlerine skor yönü yüksek, hücumu yönlendirecek birisini daha alacaklar muhtemelen. En azından planları bu şekilde bence. Diziliş olarak da zaten 4-4-2, 4-2-3-1, 4-3-3 gibi dizilişleri andı toplantıda. Temelde rakip sahaya yerleştiğinde hepsi benzer bir dizilişe geliyor. Emre Akbaba gibi de bu formasyonlarda iş yapacak bir yedeği barındırdığımızı düşünürsek gelecek iki transfer ile çok çeşitli, elimiz rahat bir rotasyonumuz olur. Tabii ki kanat rotasyonunu da zenginleştirmemiz gerekiyor bence. İsmi geçen Harit genel olarak insanları çok tatmin etmese de @Keramettin TANRIVERDİ 'nin de dediği gibi Okan hocanın elinde ciddi bir joker oyuncu olabilir. Çift 8 oynayacaksak beni asıl endişelendiren stoper tandemi olur. İsmi geçen, Okan hocanın da bugün resmen tarif ettiği Gueye de iki 8'in bu rolünü çok iyi oynayabilecek bir isim zaten, 6 numara diyerek belirli bir bölgeye hapsedilemeyecek birisi.
İç sahada Kerem - Yunus varken kolay rakiplere karşı 4-2-4 bile oynanır eğer Okan hocanın orta saha için bahsettiği profillerde iki futbolcu gelirse ki zaten 4-4-2 dediğimiz diziliş bizim gibi iç sahada baskılı oyun oynayacak takımlar için hücumda 2-1-1-2-4 gibi bir şeye dönüşüyor. Aslında bizim genel olarak hücumlarımız da bu dizilişe rakip sahaya yerleşmemiz gerekiyor, orta saha olmadığı için patlıyoruz hücumları sonlandıramayınca. İşin özü demek istediğim 6-8-10 gibi pozisyon numarasına çok takılmadan tam olarak Okan hocanın istediği profilleri yönetimin transfer etmesi gerekiyor. Şunlar bile 5 dakikada benim aklıma gelmişken kim bilir Okan Buruk istediği profilde oyuncularla neler neler kurgulayacaktır. Sezonu gidip de Taylan ile falan açtırırlarsa büyük ayıp ederler hocaya.
Çok yorgunum, bayağı bir saçmalamış da olabilirim. Okuduysanız gözlerinize sağlık ♥
ben burdayımevanderde liderlik vasfı yok
abi oliveira,emre akbaba,kerem ve yunus ilen her an gol atabilme durumu mevcut.ben bunu begendim.ekibimizin performansının beğenilmiş olması beni rahatsız etti
as2-4 nöbeti sa