Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismi çıkanlar arasından gueyeden sonra en iyi 2.isim. izlemedim ama izleyenlerin anlattıklarına göre söylüyorum. bizimkiler bu transfer sezonunda 5m üstü bonservise çok yanaşmayacaklar gibi gözüküyor hayalden öte o yüzden.
Gedson Gedson diyen herkesin gönlünü fethederdi, ben de beğeniyorum ama dediğin gibi pek radarımızda olan birisi gibi durmuyor

aradığımız kan. Göbeği versin gelsin.
GettyImages-1309444931-featured_image.jpg

Vargas ali akman iki tane 6 bir tane 8 alın .
Omar sacha boey yollayın denayer yada Kaan Ayhan alın.
Sol bek herkes beğeniyor ama bugün hücumda hicbirsey yapmadığı gibi pva defansta da çok kötüydü son iki maçtır çok çok kötü.
Taylan Berkan ogulcan emre kılıç takasta kullanın bu kadar Türk oyuncular değerli iken illa ki almak isteyen biri bulunur
Morutsan kiralık
Cicaldao satilik
Baris Alper kiralık verilmeli acil olarak .
Emin bayram akman kardeşler baran as takıma yavaştan dahil edilmeli

17 yaşında daha, şimdiden A takım seviyesinde iyi sayıda maça çıktı bence. Güncel hali üzerinden konuşmamak lazım.

Yunus 22 yaşında, Kerem 23 yaşında.
Ona okeyim ama çocukta cidden böyle vay bee dedirten birşey görmedim ben. Alt yapıda o yaşlarda bir çok oyuncu böyle çıkıyor ama çoğu gelisemeden sıradanlaşiyor. Ali akman mesela en yakın örnek. Herkes müthiş öyle iyi böyle iyi derken şuan millet aman gelmesin diyo.
Ali Akmanda fiziği gelişmedi. Hızı süper değil. Boyu vs. Kesinlike ikinci golcü olacak oyuncunun oynaması için süratli ve iyi bitirici olması lazım. Arda güler. Fizik kötü. Yaşla fiziği gelisirmi bence zor. Messiye yaptıklarını yapmalari lazım. Hız yok çalım eh işte. Vs. Vs. Ben çok abartıldığını düşünüyorum

Emirhan'a hiç süre vermedi hoca, kadroda da yoktu herhalde son maçlarda. Beğendiğim bir oyuncu.
emirhan sezon ortası u19'a çıktı efe zaten daha altta onları ortama sokmak mühim olan. baran ve eren yeterli süre almaması üzücü oldu. akman'ın aldığı destek de leziz oldu

Bu dinçer azaphan denilen soyadınin hakkını veren herife parasını verelim de bir daha bizim takıma sponsor falan olmasın.

Para veriyor diye rezil işler yaptıracak gücü nerede buluyor yahu.
Kardeşim maçın ortasında ben bu herifin yüzünü görmek zorunda miyim?
Formayı grafiti duvarına çevirmesine katlanmak zorunda mıyız.
Altı üstü ali koçtan kiraladığı 3 tane opet lisansı ile bu adam yıllardır niye bu kadar gözümüze sokuluyor.
Bu işten acayip sıkilmaya başladım.
Sponsorsan sponsorsun bitti gitti, niye yıldız futbolcu gibi her hafta bu herif tvde ekrana geliyor.

Ona okeyim ama çocukta cidden böyle vayu be dedirten birşey görmedim ben. Alt yapıda o yaşlarda bir çok oyuncu böyle çıkıyor ama çoğu gelisemeden sıradanlaşiyor. Ali akman mesela en yakın örnek. Herkes müthiş öyle iyi böyle iyi derken şuan millet aman gelmesin diyo.
Ali Akmanda fiziği gelişmedi. Hızı süper değil. Boyu vs. Kesinlike ikinci golcü olacak oyuncunun oynaması için süratli ve iyi bitirici olması lazım. Arda güler. Fizik kötü. Yaşla fiziği gelisirmi bence zor. Messiye yaptıklarını yapmalari lazım. Hız yok çalım eh işte. Vs. Vs. Ben çok abartıldığını düşünüyorum

Yani abartı nedir bilmiyorum ama bence yetenekli zira kendisini alt yapıdan tanıyorum.

Ben alt yapıdaki oyuncuları da öyle şişirmem yıllardır söylediğim bir Yunus vardır bir de Arda işte.

Beknaz'ı beğenirdim bir de ama işte 1.5 sene boş geçirdi koronada.

Gedson’dan dolayı belması her zaman nefretle anacağım. Konusu açılmışken bir kez daha belirtmek istedim.
Pulgar ve gomise verdiği paralar ile devre arası almıştık gedsonu. Yatacak yeri yok.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bana kızmayın ama okanın söylediği o 6 numara haricinde,hazır olmasa da ayriyeten gelecek girltish bence.hatta 2 güne açıkanabilirde.şaşırmam

Carvalho midtsjö harit mi yapacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt