Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Ya beyler
3 saattir Grillitsch'in stoperdeki defansif verileriyle orta sahaları kıyaslıyorsunuz gibi geliyor
Bilmem farkında mısınız yoksa ben mi yanılıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya beyler
3 saattir Grillitsch'in stoperdeki defansif verileriyle orta sahaları kıyaslıyorsunuz gibi geliyor
6 maç stoper oynamış sadece galibadoğru diyon adamı stoper oynatıklarını unuttuk
Stoper oynadığını unuttukYa beyler
Yok yere güzelim oyuncunun başını yediGedson’dan dolayı belması her zaman nefretle anacağım. Konusu açılmışken bir kez daha belirtmek istedim.
Berkan’a 4 cicaldau’ya 6,5 verdik. Fakat Gedson’a 6 veremedik. Gel de delirme. Allah belasını versinPulgar ve gomise verdiği paralar ile devre arası almıştık gedsonu. Yatacak yeri yok.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonuç olarak şunu diyorum. Arda bu fizik ve yavaşlık ile oynaması için cidden içinden bir Alex çıkması lazım. Alex'in o yumuşak bilekleri de kendisinde mevcut değil. Ben yakın zamanda sonecegini düşünüyorumYani abartı nedir bilmiyorum ama bence yetenekli zira kendisini alt yapıdan tanıyorum.
Ben alt yapıdaki oyuncuları da öyle şişirmem yıllardır söylediğim bir Yunus vardır bir de Arda işte.
Beknaz'ı beğenirdim bir de ama işte 1.5 sene boş geçirdi koronada.
Oyunun sıkıştığı anlarda fernadonun attığı az ama öz golleri hatırlıyorum, hepsi puan getiren gollerdi. Dedim ya, oradan gelen goller ilaç gibi geliroyun kurcu adamdan ne diye gol beklentisine giriyorsun ki zaten oliviera ve daha adam alınacak yani o kadar ilaç mideye zarar
ne kadar etkiliyor acaba istatiskleri doğru sonuç vermeyecek gibi saldım grilişi6 maç stoper oynamış sadece galiba
Sergionun uzun bir diyagonal pasinda sprinter bir kanat futbolcumuz ile 1-0 önde götürdügümüz maci baski yedigimiz anlarda kopardigimizi hayal edebiliyorum
Hiç birini tanımam tek maçlarını dahi izlemedim ama Harit ve evander'in de videolarına baktım ancak hiçbiri bana bu mitco kadar iyi gelmedi gerçekten iki ayağını da iyi kullanan, dribling yapan, top kesen, gol atan, uzaktan şutu olan, uzun pas atan orta sahanın her yerinde oynayan bir oyuncu gibi geldi dahası alkmaar gibi Hollanda'nın köklü bir kulübünün en önemli oyuncularindan bir tanesi Norveç milli takım karnesi nasıl bakmak lazım ama benden geçti bu transfer kafama yattı alabilirsiniz
Arda cok yetenekli cocuk ama cok iyi topcu olacak adamin potansiyeli yillar once belliydi alamadik henuz yasi cok ufak 2 3 seneye avrupa yapacaktir bu bariz belli sen gormek istemiyorsun bence fazla fanatik gozle bakıyorsunİşte sorunda orda. Bende şunu soruyorum madem sağlam neden üzerine 2 adam aldilar? Sen sadece 3-5 maçta kısıtlı sürede gördün dimi? Antrenmanda gördün mü hayir. 90 dakika gördün mü hayir. En son
avrupa maçinda fark yaratamadi. Eee neresi müthiş söylesene
Hocam Josef , prime Gustavo , prime Topal , Meireles , Belözoğlu hatta Holmen.
Crespo şu adamların hiçbirini kesemezdi.
Malesef baska adam gibi sponsor olmadigindan boyle oluyor koyunun olmadigi yerde keçiye abdurrahman celebi derler misali (erdem timuru tenzih ediyorum)Bu dinçer azaphan denilen soyadınin hakkını veren herife parasını verelim de bir daha bizim takıma sponsor falan olmasın.
Para veriyor diye rezil işler yaptıracak gücü nerede buluyor yahu.
Kardeşim maçın ortasında ben bu herifin yüzünü görmek zorunda miyim?
Formayı grafiti duvarına çevirmesine katlanmak zorunda mıyız.
Altı üstü ali koçtan kiraladığı 3 tane opet lisansı ile bu adam yıllardır niye bu kadar gözümüze sokuluyor.
Bu işten acayip sıkilmaya başladım.
Sponsorsan sponsorsun bitti gitti, niye yıldız futbolcu gibi her hafta bu herif tvde ekrana geliyor.
Hayır brocum. Fanatik gözle bakmıyorum. Sadece şunu diyorum bence Ali Akman in hikayesinin otesine gidemeyecek. Sebeplerini de anlattım. Sadece bunu diyorum.Arda cok yetenekli cocuk ama cok iyi topcu olacak adamin potansiyeli yillar once belliydi alamadik henuz yasi cok ufak 2 3 seneye avrupa yapacaktir bu bariz belli sen gormek istemiyorsun bence fazla fanatik gozle bakıyorsun