- 6 Ağustos 2009
- 84.329
- 8.482
- 2.408
şu aygırı 3 senedir kitleyemediler yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine bakar azicik fizik yaparsa bambaska seviyeye cikar cidden yetenekli velet yetenekli diye muthis kariyeri olmayabilir ama yetenegi tartisilmazHayır brocum. Fanatik gözle bakmıyorum. Sadece şunu diyorum bence Ali Akman in hikayesinin otesine gidemeyecek. Bunu diyorum
Size bir teklifim var. Fenerden crespoyu alalım bu işi sulh içinde çözelim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dusman olsa anca bu kadar zarar verebilirdiGedson’dan dolayı belması her zaman nefretle anacağım. Konusu açılmışken bir kez daha belirtmek istedim.
ortasaha oynadıgında da 3lu savunmanın onunde oynuyordu. 4lu savunmanın onunde oynamakla farkeder diye dusunuyorum.ne kadar etkiliyor acaba istatiskleri doğru sonuç vermeyecek gibi saldım grilişi
Önceliği idi bariz yalan söyledi. 1.5 saat oturup konuşmuş. Yalan gerek yok. Adam tercih etmedi bitti, gitti. Aşırı uzadı.grilitsh konusunu daha da ileriye götüreyim.önceliğimiz grilitsh değil dedi ama 4 gün önce 1-2 gun içinde cevap beklediği biriydi grilith okanın.yani tutarsız geldi bu.herifin hazır olmadıgını zaten biliyodu.grilitshte hala devam eden para konusu varsa burdaki ilgiyi,olası anlaşmayı saklamak isteyip,dikkati dagıtmak istemiş olabilir.okanın asıl istediği 6-8 numara gueye tarzı olabilir,ama beleş ve akilteli bi grilitshi kçaırmak istemez
Sergioyu harcamışsın hocamCarvalho midtsjö harit mi yapacağız.
onlar anlık değişen herifler aldıgı habere göre,gritishte işler karmasık.okan grilitshten vazgectik yerine öncelik değil dedi.bunu önemsedimhalukların spacesi dinliyor musun. onlar da grillitch defteri kapandı diyorlar. sabahki pirana haberi+okan hocanın açıklamaları+spacesde söylenenler. bu mesele daha uzamaz.
Bilerek yaptığını düşünüyorum zaten. Taraftarın çok istediğini biliyordu. Transferi yapmayarak intikam aldı kendince. Yaka paça gönderileceğinin farkındaydıDusman olsa anca bu kadar zarar verebilirdi
2000 jenerasyonundaki uyumları nedeniyle kerem atakan ve umut güneşali kaan güneren
hakan arslan
furkan soyalp
kerem atakan kesgin
onur ergün
abdulkadir parmak
soner dikmen
umut günes
berkay özcan
@Sergen Zeren
takasla orta sahaya kimi cözelim?