Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
hayatlar midtsjo + haritGueye+Pereria
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayatlar midtsjo + haritGueye+Pereria
Dan Bilzerian evlenişHaberim yok
isim çıkmadığı için atamıyorum da malum şarkıyıBi bakıyorsunuz bir gece ansızın
#10 matheus perreira
#6 arrambari
![]()
Dün gibi aklımda![]()
Sana malum şarkıyla klip çekecemisim çıkmadığı için atamıyorum da malum şarkıyı
Bu tramva Elano ile başlamıştı bende. Ulan demiştim ampul gibi astı bundan sonra oynamazmış bide, falan esprisini yaptığımı hatırlıyorum. Oynamadı.İlk maçında gol atan adamlar bize pek yaramıyor ama neyse kötüyü çağırmayayım şimdi![]()
Drogbaaİlk maçında gol atan adamlar bize pek yaramıyor ama neyse kötüyü çağırmayayım şimdi![]()
Bu tramva Elano ile başlamıştı bende. Ulan demiştim ampul gibi astı bundan sonra oynamazmış bide, falan esprisini yaptığımı hatırlıyorum. Oynamadı.
Ondan sonra gelip ilk maçında gol atan kim varsa aynı hislere gark oluyorum, elde değil.![]()
Kupa törenlerinde cevabını çok güzel verdi.Şunu yaptı diye birkaç gün sonra koca federasyon başkanı çıktı, ülkeden kovulmalı dedi bir de...
Şunu yaptı diye birkaç gün sonra koca federasyon başkanı çıktı, ülkeden kovulmalı dedi bir de...
Bir tane olumlu desek en az 5 tane olumsuz sayarımDrogbaa
SaymaaaBir tane olumlu desek en az 5 tane olumsuz sayarım
- Elano
- Falcao
- MM
- Sinan Gümüş
- Diagne
Korkmayın neyse ki hazırlık maçında attı o yüzden rahatım.Saymaaa
Hiç bir şey olmaz bu tür heriflere... Girdikleri kabın şeklini alır bu omurgasız haşereler...O federasyon başkanı gelecek sene arkasına bakmadan ülkeden kaçmış olacak.
Bir tane olumlu desek en az 5 tane olumsuz sayarım
- Elano
- Falcao
- MM
- Sinan Gümüş
- Diagne
- Revivo